Lidia K napisał(a): Tymono, wzorem Joasi koniecznie powinnaś odwiedzić Słowenię z wybraniem nietrudnych szlaków w Alpach Julijskich. Mały kraj a tyle można zobaczyć.
Prawda, prawda
pozdrawiam serdecznie
.png)
Lidia K napisał(a): Tymono, wzorem Joasi koniecznie powinnaś odwiedzić Słowenię z wybraniem nietrudnych szlaków w Alpach Julijskich. Mały kraj a tyle można zobaczyć.
.png)
kulka53 napisał(a):Ta najwyższa , 3 z lewej to chyba Skrlatica..... Zastanawiam się który to Stenar, bo wydaje mi się że powinno być go widać. Wydaje mi się że to ten tuż przed nią, czyli drugi od lewej
. Jeżeli tak, to moglibyśmy sobie pomachać ze szczytów w czasoprzestrzeni
kulka53 napisał(a):Niezależnie jaką atrakcję masz na myśli (a chyba wiem o którą chodzi), nie dotarliśmy tam
.
Tymona napisał(a):No tak biorąc pod uwagę moją nieznajomość tego terenu i kraju będę musiała trochę poczekać, żeby dowiedzieć się, co to za atrakcja![]()
![]()
Lidia K napisał(a):Franz, Bled jest sporą atrakcją turystyczną, bez tłumów tam się nie da ale Ty gdzieś te tłumy pochowałeś
plavac napisał(a):Deszcz ma swoje zalety - tłumy znikają, bo są z cukru
Jacek S napisał(a):I tam i tu
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Prześlicznie! Te kolory wody! Bajka!
mkm napisał(a):Poczekaj ... jak wkleją bohinjsko , to dopiero będziesz wzdychać
mkm napisał(a):Aż się boję co będzie , jak wjadą na Vrsic
Ewa Zuber napisał(a):Planicę w każdym razie mam już zaliczoną.
kendzior napisał(a):Muszę zmienić aparat foto chyba, bo mi za diabła nie wychodzą takie zdjęcia.
Jacek S napisał(a):A przy autoportrecie nie było strachu, że z barierki poleci?![]()
![]()
weldon napisał(a):Może wyzwalali wężykiem?
.png)
Mała korekta w PS'ie ...Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):Może wyzwalali wężykiem?
A Widzisz go gdzieś?
Franz napisał(a):Wężykiem to ja tylko podkreślam.
.png)
weldon napisał(a):Trzy, chwytliwe nóżki, z możliwością dowolnego kształtowania.
Szkoda aparatu, zwłaszcza na kamienie, albo mokrą trawę.
.png)
Franz napisał(a):Rozstawiamy stolik, krzesełka, butlę gazową z kuchenką - pora na małe co nieco.