Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

trpanj - rowery?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Malinka
Plażowicz
trpanj - rowery?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malinka » 28.08.2006 14:24

Witam,
wybieramy sie naszym kempingowym autkiem na chorwacje - punkt docelowy Trpanj.
W zwiazku z tym mam pytanie - czy warto ciagnac ze soba rowery?
Damy rade? (kondycje mamy taka, hmmm, no nie jakas mega, ale zawal nam nie grozi).
z gory dziekuje za odpowiedz!
Pozdrawiam wszystkich!
Malina
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 28.08.2006 14:47

Ja bym się nie zastanawiał, tylko rowery zabrał. Do campera są specjalne bagażniki do przewozu rowerów, auto nie odczuje tego dodatkowego balastu, a czy w Trpanj, czy gdziekolwiek po drodze rower może być wspaniałym urozmaiceniem urlopu. Rowery w Cro miałem 6 razy, tylko ostanio nie zabrałem i była wielka szkoda, a wylądowałem na Peljesacu.
Malinka
Plażowicz
odp do Macka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malinka » 28.08.2006 14:57

Dzieki wielkie za rade! zatem - zabieramy! Mam nadzieje, ze damy rade i bedzie git! Faktycznie bedziemy wiezc albo na bagazniku z tylu na klapie albo w srodku. dziekuje raz jeszcze za blyskawiczna odpowiedz!
Pozdrawiam,
Malinka
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 28.08.2006 19:30

Rowery to super pomysł tym bardziej że z Trpanja można robić ciekawe wycieczki-Divna,Duba/a po drodze D.Vruczica-po lewej stronie drogi stoi dom w którym można zakupić wyśmienite winko i rakiję-gospodarze bardzo mili ludzie/także naciskajcie mocno na pedały i naprzód :D
Aha jest tam nie daleko jeszcze jedna malownicza zatoczka z małą osadą V.Prapratna-parę kilometrów przed Trpanjem skręt na Kunę- a potem już intuicyjnie w lewo do góry i wspaniały zjazd i jeszcze lepsze widoki-naprawde warto
Pozdrawiam
zianek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zianek » 30.08.2006 07:39

ja takzxe uwazam, ze rowery to doskonaly pomysl... camp jest kawalek od centrum trpanj wiec biorac pod uwage praktycznosc zawsze mozna zaoszczedzic czas gdy chce sie kupic np burka w piekarni..... rowerem szybciej:)
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 30.08.2006 10:08

Ja również miałem rowery na Pljesacu. Bardzo miło wspominam wycieczki np. Żuljana- Trstenik nad samym morzem .... ech, fajnie było... Jak jest możliwość wzięcia rowerów to fajna sprawa. Na miejscu to zawsze jakieś urozmaicenie

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone