.png)
szaki17 napisał(a):Właśnie w Wiadomościach podali że w Chorwacji są wymagane 2 trójkąty ostrzegawcze.To tak dla przypomnienia ,bowiem ten temat był już wałkowany
.png)
Adam,K napisał(a):Pamiętamy, pamiętamy ale dzięki
.png)
Dromader napisał(a):Adam,K napisał(a):Pamiętamy, pamiętamy ale dzięki
Adaś, no właśnie pamiętaj o trójkątach, gdyż taki zajefasty samochodzik bez , to .......
Skąd wiem![]()
![]()
Ubiegła sobota, centrum TarnoVskich Gor, około 10:30 - 11:00, okolice ronda, ja z córciami biegnę od Sobieskiego do pasów, aby dostać się na Halę Targową, a tu patrzę
![]()
Piłsudskiego w kierunku Osady Jana cosik znajomego pędzi
widać silniczek tam zdrowy
![]()
Twój Passacik z naklejką Cro.pl naprawdę wygląda EXTRA
![]()
Pozdrawiam
.png)
No i wkrakałaś dziś słyszałem że do wjazdu na terytorium Białorusi kierowcy muszą mieć w apteczkach prezerwatywymajeczka napisał(a):Już w zeszłym roku mieliśmy 2 trójkąty; jednak pamiętajcie o apteczkach samochodowych zwłaszcza na Słowacji. Myślę, że nie wpadną na genialny pomysł; czy panowie są zabezpieczeni w prezerwatywy?![]()
![]()
.png)

majeczka napisał(a):Już w zeszłym roku mieliśmy 2 trójkąty; jednak pamiętajcie o apteczkach samochodowych zwłaszcza na Słowacji. Myślę, że nie wpadną na genialny pomysł; czy panowie są zabezpieczeni w prezerwatywy?![]()
![]()
.png)
.png)
Dokładnie.... przypominam sobie taki temat ze dwa trójkąty muszą być ale.......w samochodzie który ciągnie przyczepe.gospodarz napisał(a):Dwa trójkąty w samochodzie? zaraz, zaraz a ile to będzie ludzi? Jeżeli sześcioro to vana potrzeba?
A wracając do tematu. To o ile mnie pamięć nie myli, w ub. roku, po wielu dyskusjach stanęło na tym że 2 trójkaty to trzeba mieć jak się jedzie z przyczepą.
.png)
gospodarz napisał(a):Dwa trójkąty w samochodzie? zaraz, zaraz a ile to będzie ludzi? Jeżeli sześcioro to vana potrzeba?
A wracając do tematu. To o ile mnie pamięć nie myli, w ub. roku, po wielu dyskusjach stanęło na tym że 2 trójkaty to trzeba mieć jak się jedzie z przyczepą.
.png)
szaki17 napisał(a):Pani z telewizora nic nie mówiła że 2 trójkąty w przypadku jazdy z przyczepą, więc dla świętego spokoju .... każdy kierowca ma wybór ile zabrać 3kątów :idea:
Ja zabieram po raz pierwszy 2
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi