Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 10:32

nabuchodonozor20 napisał(a):Chyba mam spaczone poczucie humoru bo nie śmieszy mnie cena wina...
Tak samo jak nie smieszy mnie cena karkówki, mleka, trufli i kawioru....
A cena wina jest normalna - za dobre wina trzeba tyle zapłacić i tyle

Nie wiem jakie masz poczucie humoru. Mnie śmieszy, szczególnie, że knajpa wygląda na obskurną.
nabuchodonozor20
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor20 » 25.04.2013 10:41

Bocian napisał(a):
nabuchodonozor20 napisał(a):Chyba mam spaczone poczucie humoru bo nie śmieszy mnie cena wina...

Nie wiem jakie masz poczucie humoru. Mnie śmieszy, szczególnie, że knajpa wygląda na obskurną.

Wiesz... bywałem w wielu restauracjach które wyglądały kiepsko za to jedzenie było bardzo dobre i bywałem w takich które wyglądały bajecznie, a wychodziłem głodny....
Ciekawi mnie czy śmieszy cię cena 19.99 za 10 jajek ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 10:45

nabuchodonozor20 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Wiesz... bywałem w wielu restauracjach które wyglądały kiepsko za to jedzenie było bardzo dobre i bywałem w takich które wyglądały bajecznie, a wychodziłem głodny....
Ciekawi mnie czy śmieszy cię cena 19.99 za 10 jajek ?

Patrz, masz 5 stron postów na skojarzeniach a tu nie możesz skojarzyć. Jakoś nie widzę powodu, żeby ci to tłumaczyć. Nie mówię tu o jedzeniu tylko o tym, że w jednorodzinnym domku, jednopiętrowym z kratami w oknach, który wygląda jak podrzędna chałupa, serwuje się wina za ponad 16 tysięcy za butelkę. Nie śmieszy cię to i finito. Nie bij piany. Nara.
nabuchodonozor20
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor20 » 25.04.2013 10:52

No popatrz tak "wyga" w skojarzeniach nie pokapował o co chodziło. A może jednak pokapował..... otóż kolego sądząc po twoim dopisku pod awatarem twoja restauracja/sklep mieści się w tym rejonie co restauracja którą wyśmiewasz. I coś mi się wydaje że tępisz konkurencję!!! ----> strzela i goooool!!!!!
nabuchodonozor20
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor20 » 25.04.2013 10:54

Doprecyzuję winachorwacja.pl mieści się Al. Komisji Edukacji Narodowej 53, 02-797 Warszawa , natomiast tamta ul. Wiertnicza 143 Warszawa-Wilanów
nabuchodonozor20
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor20 » 25.04.2013 10:55

Zbieg okoliczności? Tak.... a ja jestem Kubuś Puchatek :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 10:57

nabuchodonozor20 napisał(a):No popatrz tak "wyga" w skojarzeniach nie pokapował o co chodziło. A może jednak pokapował..... otóż kolego sądząc po twoim dopisku pod awatarem twoja restauracja/sklep mieści się w tym rejonie co restauracja którą wyśmiewasz. I coś mi się wydaje że tępisz konkurencję!!! ----> strzela i goooool!!!!!

Ze spalonego, niestety. Papalina to "mekka" warszawskich Cromaniaków i Chorwatów którzy mieszkają w Warszawie. Jest to także miejsce Warszawskich Spotkań Cromaniaków. I tylko dlatego mam ją w awatarze. I uważam, że Slavko ma tam za drogie wina, bo za Dingača z Potomja chce 130 PLN. Co dla mnie też jest śmieszne, bo dużo smaczniejszego w Borku pijam za 70 kun. Fiński biegacz Mjeto Wali czy Papalina ma konkurencję w gruzińskiej knajpie czy nie. I Wilanów to nie ta okolica, mylą ci się restauracje.
nabuchodonozor20
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor20 » 25.04.2013 11:01

Niechaj tak będzie jak mówisz. To nie miejsce na takie dyskusje - nie ten dział.
Nie zmienia to faktu że to nie jest śmieszne.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.04.2013 11:25

nabuchodonozor20 napisał(a):Nie zmienia to faktu że to nie jest śmieszne.

Zapomniałeś dodać "moim zdaniem". Cała reszta to insynuacje.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 25.04.2013 12:42

Bocian napisał(a):Wstawiam jako humoreskę :) Zapraszam na wina francuskie. A knajpa z zewnątrz i otoczenie bez szału :)
http://www.kindzmarauli.pl/karta-win.pdf

a do jedzenia nic nie ma? :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.04.2013 13:16

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Wstawiam jako humoreskę :) Zapraszam na wina francuskie. A knajpa z zewnątrz i otoczenie bez szału :)

W McDonaldzie naprzeciw :mrgreen:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 25.04.2013 13:41

- Co to jest? Zaczyna się na D, kończy na A i zużywa dużo papieru?

- Drukarka.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 13:53

Rysio napisał(a):
jara napisał(a):

W McDonaldzie naprzeciw :mrgreen:

Mac to jest tam w okolicy w galerii przy Bonifacego albo na Wiertniczej 35 koło pętli w Wilanowie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 14:06

Jak nazywa się państwo na jedną literę?

Samo-a
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 25.04.2013 15:19

Obrazek
Ale wygoda :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone