napisał(a) Raul73 » 02.03.2011 19:28
cd...
- Na nk jest teraz ta gra happy harvest. Kupiłam kurę i nie wiem jak się ją karmi, ona podobno jeszcze znosi jajka. Tylko jak to zrobić?
- Rzucasz ziarnem w monitor.
- Kot mi narobił na nowiutkie meble, rodziców nie ma w domu, a pewnie posądzą mnie o to. Co robić?
- Wywal meble, nie zauważą.
- Mam 14 lat. Wcześniej miałam miesiączki, ale bardzo delikatne, a na dodatek nieregularne, nawet co 4 miesiące. Wczoraj dostałam takiej miesiączki, że po prostu masakra. Leci mi cały czas. W nocy zmieniałam podpaskę 3 razy, i na dodatek rano łóżko było całe zaplamione. Jak to powstrzymać?
- Workami z piaskiem.
- O nie!!! To straszne!!! Przegapiłam dzisiejszy odcinek „Mody na sukces”! Niech ktoś streści. Bo jutro się nie połapię!
- Brooke w końcu wypila herbatę, którą robiła w odcinku miesiąc temu.
- Jak nauczyć psa „Cicho”?
- Zaklej mu pysk taśmą izolacyjną.
- Czy trzeba mieć swoja kartkę i długopis idąc na wybory? I jakich godzinach przyjść żeby nie trafić na kolejkę czy przerwę obiadową?
- Jeszcze urnę musisz mieć swoją.
- Przyłapałem rodziców jak uprawiali seks, znaczy jak matka robiła ojcu dobrze, co teraz mam im powiedzieć? Nie mogę z tym tak żyć, proszę o odpowiedź, co wy byście zrobili na moim miejscu?
- Wyrzuć ich z domu.
- Bo ponoć my. Polskie dziewczyny, jesteśmy najpiękniejsze!
- Bo my, polscy mężczyźni, dużo pijemy…
- Dlaczego mój facet woli siedzieć na kompie niż się mną zajmować?
- Bo komputer jest tańszy w utrzymaniu.
- Muszę się wybrać do ginekologa. Moje pytanie brzmi: czy będzie mnie lekarz badał?
- Nie, idziesz tam, siadasz, rozmawiacie o zębach i o polityce, może nawet o gustach. Zrobi ci kawę, da placki i wyjdziesz.
- Mam 12 lat i zaczęłam współżyć. Jakie zabezpieczenie jest dla mnie najlepsze?
- Kaftan bezpieczeństwa.
- O czym można rozmawiać na pierwszej randce? Proszę o kilka tematów.
- O wpływie faz księżyca na mocz bydła rogatego.
- Chodzi mi o to, że jak mam powiedzieć że to co robiłem wczoraj żeby jutro było OK. ale ona nie rozumie tego co było pomocy!
- To powiedz wczoraj to, co zrobiłeś jutro.
- Widzę że był taki temat na temat długości penisa. Otóż dla tych co mają małego to polecam metodę wydłużania odkurzaczem. Oczywiście na początku małe ciśnienie wciągania, a potem coraz większe. Rezultaty zniewalające! Mam 26 lat i moje długość penisa wynosi 25 cm.
- To chyba mierzyłeś razem z rurą od odkurzacza.
- Ostatnio poznałem bardzo fajną dziewczynę. Tylko jest jeden mały problem. Jak gdzieś idziemy, to za każdym razem zakłada białe kozaczki. Strasznie mnie to irytuje i właśnie mam problem, jak jej to delikatnie powiedzieć, żeby ich nie zakładała.
- Zdejm dziewko te liche lacze ażeby gawiedź się nie śmiała gdy kroczymy razem w zacne miejsca.
- Jaka może być praca dla osoby, która lubi rządzić ludźmi i lubi organizować różne spotkania i tym podobne?
- Alfonsem zostań!