.png)
.png)
.png)
.png)
longtom napisał(a):santosz napisał(a):..., nie prowokuję innych do zachowań jakie prezentują, ...
Nawet avatarek zmieniłeś na taki "nieprowokujący"
![]()
.png)
santosz napisał(a):- jesli regulamin nie traktuje wszystkich równo a tak wnioskuję kiedy jeden z grupy najaktywniejszych pyta mnie - kim ja jestem żeby mu zwracać uwage o przestrzeganiu regulaminu.
Zasady w skrócie: napisał(a):8. Nie upominaj innych, od tego są moderatorzy...
4. Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale. Używaj polskich znaków (chyba, że piszesz z zagranicy i masz zagraniczną klawiaturę).
Trzymaj się ustalonych tematów for;
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Wprawdzie nie Janusz, ale może mi się uda.santosz napisał(a):- jesli regulamin nie traktuje wszystkich równo a tak wnioskuję kiedy jeden z grupy najaktywniejszych pyta mnie - kim ja jestem żeby mu zwracać uwage o przestrzeganiu regulaminu.
A widzisz widać nie do końca doczytałeś regulamin
Zasady w skrócie: napisał(a):8. Nie upominaj innych, od tego są moderatorzy...
Upomniałeś jednego usera, za chwilę zostałeś upomniany za podobne "przewinienie" przez innego. Czego się spodziewałeś ? Ja tak ale nie mnie ?
Widzisz na pewne rzeczy przymykamy oczy bo drobne naruszenia regulaminu nie są warte rozdmuchiwania, jak choćby taki zapis z zasad w skrócie wcześniej wspomnianych:4. Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale. Używaj polskich znaków (chyba, że piszesz z zagranicy i masz zagraniczną klawiaturę).
U Ciebie notorycznie brakuje jakichś haczyków czy kropek przy literkach. Doczepiłem się ? Nie a przecież mogłem, tylko po co ?
Punkt następny czyli 5:Trzymaj się ustalonych tematów for;
A Ty z pytaniem do moda wyskakujesz w "trochę humoru" choć jest od tego odpowiedni temat![]()
I na koniec spójrz na pkt 1 Regulaminu. To najważniejsze
.png)
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.