Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.03.2011 08:22

- Mamo, mamo zrób mi śniadanie....

- Posłuchaj, to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza że możesz do mnie mówić "mamo"

- No to jak mam mówić??

- Normalnie, Andrzej.
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 02.03.2011 12:01

Przychodzi Marit do lekarza, a lekarz do niej: Mam dla pani złą wiadomość. Bjoergen na to: Co, wyzdrowiałam?
A lekarz: Gorzej! Justyna Kowalczyk też zachorowała.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 13:00

pt napisał(a):Przychodzi Marit do lekarza, a lekarz do niej: Mam dla pani złą wiadomość. Bjoergen na to: Co, wyzdrowiałam?
A lekarz: Gorzej! Justyna Kowalczyk też zachorowała.

dobre :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.03.2011 13:43

Z życia parafi
(cytaty zaczerpnięte z różnych tablic parafialnych w Polsce)

Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jaja w przedsionku.

Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty.

Po południu w północnym skrzydle kościoła odbędą się chrzty.
Dzieci będą chrzczone z obu stron.

W sobotę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego.
Pani K. zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka razem z wikarym.

W czwartek o 16-tej wspólne lody, panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej.

W każdą środę spotykają się młode mamy.
Na te panie ,które zapragną do nich dołączyć, czekamy w czwartek wieczorem z zakrystii.

Na wspólnej wiecierzy było jak w niebie.
Brakowało wielu z tych, których się spodziewaliśmy.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 14:35

Żeby nie było, że się czepiam
ale ponizszy cytat odnosił sie do kolegi, który powtórzył dowcip juz napisany w temacie na str. 83

Jacek S napisał(a):Brawo Kevlar

Twoj powyższy dowcip tez już był i to dwa razy. 8)
Nie zwracajmy uwagi jesli sami robimy to samo. Bez urazy - wnoszę tylko o sprawiedliwe traktowanie wszystkich
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.03.2011 14:54

santosz napisał(a):Do piotrulexa

7 postów z rzedu - brawo - a mozna było jeden.:

Racja

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=679555#679555
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 02.03.2011 15:02

rok 2020 na niemieckiej autostradzie 2 POLIZEI zatrzymuje kierowcę ,jeden patrzy w dokumenty i mówi do drugiego : patrz Achmed
jakie dziwne nazwisko"Schmidt"
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 15:13

Jacek S napisał(a):
santosz napisał(a):Do piotrulexa

7 postów z rzedu - brawo - a mozna było jeden.:

Racja

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=679555#679555

W zwiazku z wykonywanym zawodem managera, moje obycie z matematyką sugeruje mi ze 7 jest to duzo wiecej niz 2
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.03.2011 15:16

smok131 napisał(a):rok 2020 na niemieckiej autostradzie 2 POLIZEI zatrzymuje kierowcę ,jeden patrzy w dokumenty i mówi do drugiego : patrz Achmed

Achmed The Dead Terrorist Zawsze jak to oglądam mam polewkę :lool:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 15:30

Leszek Skupin napisał(a):
smok131 napisał(a):rok 2020 na niemieckiej autostradzie 2 POLIZEI zatrzymuje kierowcę ,jeden patrzy w dokumenty i mówi do drugiego : patrz Achmed

Achmed The Dead Terrorist Zawsze jak to oglądam mam polewkę :lool:

Spłakałem się :D :D :D
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 02.03.2011 15:31

santosz napisał(a):Żeby nie było, że się czepiam
ale ponizszy cytat odnosił sie do kolegi, który powtórzył dowcip juz napisany w temacie na str. 83

santosz napisał(a):
W zwiazku z wykonywanym zawodem...

Chyba przestój macie, że masz czas czytać dowcipy sprzed 2 lat.
Coś słabo z tym zarządzaniem.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 17:09

longtom napisał(a):
santosz napisał(a):Żeby nie było, że się czepiam

santosz napisał(a):
W zwiazku z wykonywanym zawodem...

Chyba przestój macie, że masz czas czytać dowcipy sprzed 2 lat.
Coś słabo z tym zarządzaniem.

Jak już pisałem w którymś z postów jestem na zwolnieniu lekarskim stad nadrabiam zaleglosci, czy to źle? To czytać wolno tylko z tego roku?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.03.2011 17:22

Jak ktoś ma czas, to może sobie czytać od początku wątku :D
Ale nie ma też przed zamieszczeniem kawału obowiązku sprawdzanie całego wątku czy kawał już był czy nie.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 02.03.2011 18:11

Janusz Bajcer napisał(a):Jak ktoś ma czas, to może sobie czytać od początku wątku :D
Ale nie ma też przed zamieszczeniem kawału obowiązku sprawdzanie całego wątku czy kawał już był czy nie.

Janusz, Ciebie jako moda poproszę o wyjaśnienie paru spraw bo chyba czegoś tu nie kumam?

- rozumiem. że na forum istnieje kasta staroforumowiczów - im wolno wszystko, zdanie ich jest świętoscia, nikt nie może im zwrócic uwagi bez narażenia się na kpiny - rozumiem, że do tej grupy można się dostać jak się ma ponad 1000 postów - wtedy ma się jako taki szacunek
- jesli sie ma od 500 do 1000 to zauważyłem, że cromaniacy w tym przedziale mają jako taki spokój
- jesli ma sie mniej to wszyscy Cie obserwuja, każdy przypina łatke i generalnie ja jestem od tego, że mam słuchać i nikomu broń Boże nie zwracać uwagi, nie mówiąc już o ludziach z grupy pierwszej
- sam wielokrotnie widziałem jak sie Ciebie czepiaja różni ludzie o różne posty, o linki do muzyki, o kawały i inne - osobiscie mi się to nie podoba - raz że mam do Ciebie szacunek z racji wieku i doświadczenia, dwa że czytając Twoje wypowiedzi wnioskuję, że życzliwy z Ciebie gość
- rozumiem, że nie ma obowiazku żeby sprawdzać czy dany kawał był czy nie jednak traktujmy wszystkich równa miarą - skoro sam się mogę pomylić, to nie strofujmy innych tylko dlatego, bo ja należę do grupy najaktywniejszych i wszystko moge.
- szacunku wymagasz szacunek daj, nie prowokuję innych do zachowań jakie prezentują, próbuje dyskutować i polemizować na różne tematy ale nie rozumiem podejścia takiego - nie zgadzasz sie z nami to jesteś przeciw - ja też mam jakieś prawa, swoje zdanie (może nie na tym forum - jesli regulamin nie traktuje wszystkich równo a tak wnioskuję kiedy jeden z grupy najaktywniejszych pyta mnie - kim ja jestem żeby mu zwracać uwage o przestrzeganiu regulaminu.

Proszę o krótkie wyjasnienie - czytałem kilka tematów w sprawie AndrzejaJ, Darka1, alessandro, piotrulexa i innych- mimo informacji tam zawartych mam swoje zdanie na ich temat - na pewno nie złe - nie zaleźli mnie za skórę, nie wchodzę z nimi w spory a wręcz przeciwnie - z racji ich stażu na forum - żywię do nich szacunek. Taki sam jak do Jacka S - choć mnie strofuje prawie na każdym kroku - to że mało do tej pory pisałem na forum nie wyklucza mnie z grona osób, które pewną wiedzę na jakieś tematy maja zwłaszcza, że w Cro też już byłem pare razy. Widziałem tu użytkowników, którzy mają po sto kilka postów a w cro byli po 10 i wiecej razy. Uszanujmy wszystkich.

Przepraszam, że sie tak rozpisałem w tym wątku ale akurat często tu zagladają zainteresowane osoby - proszę tylko o poszanowanie mojej osoby a ja zapewnię to samo - nawet z piotrulexem, z którym w innym temacie jak to ładnie określił Jacek S "pieknie sie różnimy" pozdrawiam
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 02.03.2011 18:30

santosz napisał(a):..., nie prowokuję innych do zachowań jakie prezentują, ...

Nawet avatarek zmieniłeś na taki "nieprowokujący"

:wink:

Obrazek

No i aby nie zapomnieć, że to wątek o dowcipach:

Policjant do menagera:
- Brał pan łapówki?
- Brałem.
- Sam?
- Sam.
- Dużo pan wziął?
- No... jak to panu powiedzieć...
- Na dwóch starczy?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone