Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.05.2015 09:19

Rozmowa kwalifikacyjna:
- Ile będę zarabiał?
- Na początek 1500 zł, ale później damy Panu więcej.
- Doskonale, to przyjdę później.
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 27.05.2015 09:29

Obrazek

Obrazek
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 27.05.2015 10:42

Stanął facet przy ulicy, podniósł rękę, żeby zawołać taksówkę i w tym momencie zatrzymała się taryfa.
- Perfekcyjnie trafiony moment! Identycznie jak Mirek - mówi taksówkarz.
- Kto??? - pyta pasażer.
- Mirosław Woźniak... Jest to facet, który wszystko robił w samą porę. Podobnie jak nadjechałem w chwili kiedy pan podniósł rękę. Dokładnie tak wszystko wychodziło w życiu Mirkowi - jednym słowem idealnie.
- Nikt nie jest idealny.
- Ale w przypadku Mirka właśnie tak było. Był wspaniałej atletycznej budowy. Mógł wygrać Wielkiego szlema w tenisie. Mógł grać w golfa z profesjonalistami. Śpiewał jak słowik, tańczył jak gwiazda z Broadwayu. A jak grał na fortepianie! Był niesamowitym facetem.
- No to rzeczywiście był wspaniałym człowiekiem.
- Ale to jeszcze nic! Miał pamięć jak komputer. Pamiętał urodziny wszystkich których znał. Znał się na winach, do którego dania ma które zamówić oraz jakim widelcem jeść poszczególną potrawę. Umiał naprawić wszystko. Nie jak ja. Kiedy wymieniam bezpiecznik, pół ulicy zostaje bez prądu... Ale Mirosław Woźniak robił wszystko idealnie.
- No niesamowity facet!
- Zawsze wybierał najszybszą drogę przez miasto. Nie jak ja. Ja zawsze utknę w korkach... Ale Mirek nigdy się nie pomylił. Zawsze był idealnie ubrany, a buty miał zawsze idealnie wyglancowane. Był doskonałym człowiekiem! Nikt się nie może porównać z Mirosławem Woźniakiem.
- Wyjątkowo ciekawa osoba. Jak go pan poznał?
- Nigdy go nie poznałem. Ale ciągle o nim słyszę To były facet mojej żony.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 27.05.2015 10:49

Arek napisał(a):...

Obrazek
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 27.05.2015 11:29

Pani zbyt dosłownie zrozumiała "mieć gaz w kole" :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.05.2015 19:01

Bronkowi się zmarło i po bramą do nieba spotyka św. Piotra.

Św. Piotr:
Witaj Bronku. Dobry z ciebie chłopina i wpuściłbym cię tak tu do nas do NIEBA ale widzisz jest u nas wielu takich co nie dożyło do upragnionej emerytury a że kiepsko zarabiali bo popaprńcy zapomnieli podźwignąć najniższe uposażenie to i żywili się byle czym Genetycznie Modyfikowanym i teraz mają żal do Ciebie że te wszystkie piekielne bzdety za życia żeś podpisywał. Ale że nie chcę stać ci na drodze do zbawienia pozwolę Ci wybrać czy u nas byś chciał zostać czy może jednak chcesz iść do piekła. Ale pamiętaj wybór twój będzie jeden i ostateczny.

Bronek:
No nawet ładnie tu w Niebie, dużo kolorów każdy miły, wszędzie czuć tą potęgę miłości i nawet paru znajomych widziałem i kol. Leszka z żoną. No dobra św. Piotrze zawieź mnie tą windą do tego piekła no niech go zobaczę.

Bronek wychodzi z windy a tu w piekle impreza! Wszyscy się bawią jakieś roznegliżowane diablice drinki rozdają... Patrzy a tu Donald do niego dolatuje .... Bhonek ! -krzyczy- jak ja się chłopie cieszę że cię widzę. Bronek rozgląda się i widzi pełno swoich kolegów, nawet Hania z diabłem tam tańczy Walca ... no... SUPER!!!

Wraca na gorę i mówi do św. Piotra
Bronek:
Nigdy bym nie przypuszczał że przejdzie mi to przez gardło ale jednak zdecydowałem... Chcę zostać w piekle!

Św. Piotr
OK. Wolna wola twój wybór

Bronek zjeżdża na dól, drzwi się otwierają i nagle... Porywają go jakieś diabły i do kotła z nim!!! wszędzie krzyki jęki, płacz, odór palących się żywcem ciał...

Bronek krzyczy:
Diabeł co się dzieje gdzie ta impreza, gdzie moi koledzy, drinki!

Diabeł na to:
Widzisz Bronku wczoraj to u nas była kampania wyborcza, a dziś to TY DOKONAŁEŚ WYBORU. :)
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 27.05.2015 19:37

JackDaniels;) napisał(a):Widzisz Bronku wczoraj to u nas była kampania wyborcza, a dziś to TY DOKONAŁEŚ WYBORU. :)

Obrazek
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 28.05.2015 06:36

- Synku. A jak wczoraj wróciłeś w nocy z dyskoteki, to co tak głośno upadło w przedpokoju?
- Moja kurtka.
- Ale aż tak głośno? Co w niej było?
- Ja.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 28.05.2015 06:55

Obrazek
nowy100
Croentuzjasta

Postnapisał(a) nowy100 » 28.05.2015 07:02

- Puk puk!
- Kto tam?
- A to ja pie.dole takiego jasnowidza...

Dwóch żołnierzy w okopie:
- Jak tu trafiłeś?
- Kawaler, lubię wojnę, więc na ochotnika. A ty?
- Żonaty, lubię spokój, więc na ochotnika.

Żona do męża:
-Chce rozwodu! Co chwile wytykasz mi to, że jestem gruba!
-Kochanie nie wygłupiaj się, nie róbmy tego choćby ze względu na dziecko..
-Co? Jakie dziecko?
-To nie jesteś w ciąży?
Jarek999
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jarek999 » 28.05.2015 07:24

- Wiesz mamo. Kazik wczoraj przyszedł do szkoły brudny i pani za karę odesłała go do domu.
- Czy to pomogło?
- Tak, dzisiaj połowa klasy przyszła nie umyta.

-----------------------------

- Synku, dlaczego płaczesz? Chciałeś okręcik? Dostałeś okręcik. Czego jeszcze chcesz?
- Morza!!!

-----------------------------

Nauczycielka sprawdza pracę domową Jasia z matematyki:
- Znowu się pomyliłeś przy dodawaniu. Wyszło ci dwa razy więcej niż powinno...
- Tatuś mi pomagał przy odrabianiu lekcji.
- A kim z zawodu jest twój tata?
- Kelnerem.
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 28.05.2015 11:47

Obrazek
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 28.05.2015 11:56

Amerykańska wersja śpiącej królewny. :wink:

Obrazek
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 28.05.2015 12:38

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2015 15:32

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone