.png)
zbys2006 napisał(a):...czy da się ją zrobić za jednym razem?...
zbys2006 napisał(a):....Czy ktoś podróżował trasą Chyżne - Dolny Kubin -Zilina - Trencin - Bratysława - Hagyeshalom (stad trasa 86) - Szombathely- Słowenia - Zagrzeb i mógłby podrzucić mi parę informacji o tej trasie...
.png)
.png)

keruj7 napisał(a):Myślę, że trasę ze Staszowa do Jezior Plitvickich da się zrobić za jednym "zamachem". Jeśli już to nocleg planuj na Słowacji. Przejazd przez Węgry to maksimum 4 godziny plus 3 godziny w Chorwacji. Osobiście trasę Kraków-Split przejechałem w 14 godzin, nie bardzo się spiesząc i stojąc w jednym korku trasą podaną na wstępie słynną już osiemdziesiątką szóstką.
.png)
zbys2006 napisał(a):... Pytanie mam do Piotrek_B czy moglbys mi podac wiecej informacji na ten temat "50 m przed szlabanem granicznym po prawej stronie jest pensjonat z knajpą, fajne miejsce ale ceny raczej od 2500 HUF od osoby" Wysłany: 10-04-2006 10:23 ...

zbys2006 napisał(a):... albo jakin namiar w internecie na to miejscce-albo jakis inny namiar na nocleg w tych okolicach...

tak ale nie zawsze jestem zalogowanyzbys2006 napisał(a):...Twoje gg jest aktualne?...

.png)
zbys2006 napisał(a):...w http://www.istvanfogado.hu - drogoo bedzie dla 2 osob?
.png)
zbys2006 napisał(a):Mam jeszcze pytanie do Piotrek_B. Jadąc przez Bratysławę w kierunku granicy słowacko - węgierskiej czy korzystałeś z autostrad czy z innej drogi (na mapie wypatrzyłem że da się od Bratysławy pojechać w kierunku granicy trasą nr 2- na Węgrzech przechodzi ona w trasę nr 15) i gdy się minie miejscowosć na Węgrzech Moson -magyarovar trafić od razu na trasę 86. A jak wygląda wjazd do Chorwacji z Węgier (znowu wypatrzyłem na mapie -od miejscowosci Lenti udać się lokalnymi drogami w kierunku autostardy M70 i później można by pojechać lokalną drogą wzdłuż M70 i trafić do Letenye) a potem już do granicy i Chorwacja.Czy taka koncepcja przejazdu jest możliwa do realizacji?
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi