.png)
bluesman napisał(a):zamierzam nagrywać oby tylko nie było tak jak z wczorajszym wyścigiem Giro del Trentino bez słowa komentarzaani żadnych statystyk. Wiadomo było ino kto wygrał
.png)
dhmegi napisał(a):bluesman napisał(a):zamierzam nagrywać oby tylko nie było tak jak z wczorajszym wyścigiem Giro del Trentino bez słowa komentarzaani żadnych statystyk. Wiadomo było ino kto wygrał
Nie mam Eurosportu 2, więc wczoraj nie oglądałam pierwszego etapu Giro del Trentino. Ale dzisiaj była powtórka na Eurosport 1 i komentarz był.
.png)
bluesman napisał(a):dhmegi napisał(a):bluesman napisał(a):zamierzam nagrywać oby tylko nie było tak jak z wczorajszym wyścigiem Giro del Trentino bez słowa komentarzaani żadnych statystyk. Wiadomo było ino kto wygrał
Nie mam Eurosportu 2, więc wczoraj nie oglądałam pierwszego etapu Giro del Trentino. Ale dzisiaj była powtórka na Eurosport 1 i komentarz był.
Znaczy kłamię ?(Tez nie mam dwójki) nagrałem nad ranem 1 etap na eurosport 1 pierwsze powtórzenie, nie drugie i wybacz może stary jestem ale nie głuchy
małżonka również pasjonuje się kolarstwem i także nie słyszała komentarza
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jadą - transmisja eurosport2 w internecie
http://match-sport.com/stream14.php
A macie dzwięk?
bo u mnie tylko obraz![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.