Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Totalne odludzie nad morzem

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 03.05.2011 14:56

Przejrzałem jeszcze raz zdjęcia i to miejsce było jednak na wyspie Brać na odcinku pomiędzy Sumartin a Bol.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 03.05.2011 15:08

No właśnie - coś mi ten odcinek Tucepi - Makarska mocno nie pasował...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.05.2011 17:36

marsylia napisał(a):
Bocian napisał(a):Wypraszam sobie :lol: :lol:

byłam tam dokładnie tydzień temu i coś wiem na ten temat :P

Zaglądałaś do Anadingac?
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 03.05.2011 18:09

Bocian napisał(a):Zaglądałaś do Anadingac?

Rzuciłam tylko okiem w tamtą stronę, ale wiało pustką, no i myślałam wtedy o Tobie :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.05.2011 18:13

marsylia napisał(a):myślałam wtedy o Tobie

Nareszcie :lol: 8)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.05.2011 19:53

Totalne odludzie na Bracu ... http://www.adriadatabanka.com/object/cs ... ka/1256/1/
I jeszcze jedno ... już nie tak totalne :wink: ... http://www.adriadatabanka.com/object/cs ... rko/241/1/
patik2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) patik2 » 04.05.2011 11:52

Daral7 napisał(a):Witam
szukam jakiegoś spokojnego miejsca , gdzies z dala od miejscowości. Najlepiej cos poniżej Splitu. Kwatery blisko plazy, totalne odludzie , spokój kilka km do jakiegoś miasta. Ma ktoś namiary na takie miejsce ? jakies zdjęcia ?

Pozdrawiam

Polecam Zuljanę - dwie knajpki, jeden sklep, kantor, informacja turystyczna, stałych mieszkanców coś ok. 400, cisza i spokój nawet kwatera przy głównej ulicy nie przeszkadza. Fajne, często zacienione zatoczki, ale trzeba podejść, dla szukających spokoju raj!
Daral7
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daral7 » 19.07.2011 17:15

janniko napisał(a):
Daral7 napisał(a):... szukam jakiegoś spokojnego miejsca , gdzies z dala od miejscowości. Najlepiej cos poniżej Splitu. Kwatery blisko plazy, totalne odludzie , spokój kilka km do jakiegoś miasta. Ma ktoś namiary na takie miejsce ? jakies zdjęcia ?...

Żuliana na Peljesacu.
Może nie zupełne odludzie, ale spokój i cisza, a w okolicy (10-15 minut spacerkiem lub na materacyku wpław) jest kilkanaście prześlicznych plażyczek, czasem zajętych, ale jak się odpowiednio wcześnie przyjdzie to masz całą plażyczkę dla siebie.

A np. pomiędzy Żulianą a Trstenikiem jest kilka fajnych odludnych domków, ale kwatery nie sprawdzałem.
Poza tym, bardzo ładne odludne miejsce - Molunat tuż nieopodal granicy z Czarnogórą, na takim półćwierćwysepku.
Bardzo fajne też są campingi 2 km za Drage (to nie daleko Pakostane).

A poza Chorwacją mógłbym polecić tez kilka pięknych odludnych miejsc. Ale to nie ten dział.

polecam zdjęcia na mojej stronce domowej
pozdro

witam
drage - szukam tego miejsca na google earth - gdzie to jest mniej więcej ?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.07.2011 17:19

Na południe od Pakostane z 5km
_Piotrek_
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Piotrek_ » 19.07.2011 20:11

Daral7 napisał(a):Witam
szukam jakiegoś spokojnego miejsca , gdzies z dala od miejscowości. Najlepiej cos poniżej Splitu. Kwatery blisko plazy, totalne odludzie , spokój kilka km do jakiegoś miasta. Ma ktoś namiary na takie miejsce ? jakies zdjęcia ?

Pozdrawiam

tu coś jest

http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,114 ... ie,,7.html

:wink:

udanych wakacji :)
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 21.07.2011 18:07

Page not found.
_Piotrek_
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Piotrek_ » 21.07.2011 18:28

Trzeba zaznaczyć, skopiować cały adres i wkleić, nie wiem dlaczego nie podkreśla całości

http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,114 ... ie,,7.html
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Totalne odludzie nad morzem - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone