Ja bardzo lubię Twoje zdjęcia, są takie delikatne. A to, że ujęcia są podobne oddaje właśnie charakter wyspy.
.png)
.png)
.png)
tą magię zabieramy ze sobą, żadne zdjęcia nie oddadzą tego jak poszczególne miejsca odbieramy. Czujemy zapachy, słyszymy dźwięki, mamy jakieś myśli w danej chwili. To wszystko tworzy wrażenia jakie zabieramy ze sobą, a zdjęcia to tylko obrazkiAle też pocieszam się tym, że nawet najlepszy sprzęt nie odda magii, jaką kryją w sobie miejsca icon_lol.gif
.png)
.png)
mahadarbi napisał(a):Pisząc 'jedno z moich ulubionych ujęć', miałam na myśli następne zdjęcie...![]()
mahadarbi napisał(a):Drugi krzyż umieszczony był ciut wyżejZa to ujęłam kapelusz. Też w połowie
![]()
.png)
Franz napisał(a):mahadarbi napisał(a):Pisząc 'jedno z moich ulubionych ujęć', miałam na myśli następne zdjęcie...![]()
Wiem.![]()
Założyłem, iż jest to na tyle oczywiste, że nie muszę zdjęcia przytaczać w cytacie. Twoja córka w promyku światła wpadającym przez uchyloną furtę...
Franz napisał(a):Pół krzyża i pół kapelusza - komplet.
.png)
mahadarbi napisał(a):Wojtek, do późnej nocy wgapiałam się na Twoją Korsykę dzisiaj... Jestem powalona na łopatki. Góry mnie niezmiennie wzruszają. Te przełęcze, masywy... Żałuję, że nie zawzięłam się i nie kontynuuję tego, co miało być moja pasją. Przemierzając szlak Czerwonych Wierchów z braćmi ciotecznymi lat temu ze dwieście, połknęłam bakcyla na amen. Szkoda, że go zaniedbałam...
.png)
.png)