Jak zasadniczo nie jestem typem plażowym to ten odcinek zrobił na mnie wrażenie

Mikeee napisał(a):miejsce przecudnej urody
piekara114 napisał(a):Tego to już bałam się napisać, aby mnie nie posądzono o nie wiadomo co...Mikeee napisał(a):piekara114 napisał(a):Od tego zaczynam dzień, Anioł Pański i tym kończęMikeee napisał(a):Dziewczyny, można złapać dobrą cenę na Kanary rzędu 200-400 PLN/os. Czasami pojawiają się takie oferty na Fly4FreeWyspy czekają na Was cierpliwie
![]()
![]()
to dokładnie tak jak ja. Jeszcze kilka razy modlę się do nich w trakcie dnia
![]()
![]()
Czekam na jakąś promocję ze strony wizza.... R. mocno z cenami przesadza...
marze_na napisał(a)::hearts:
Jak zasadniczo nie jestem typem plażowym to ten odcinek zrobił na mnie wrażenie![]()
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):miejsce przecudnej urody
No tak, wspaniałe... a zwłaszczapodoba mi się że nie tak zatłoczone.
No i ta swoboda w możliwościach plażowania...
kulka53 napisał(a):Szkoda, że nie da się tam dopłynąć promem![]()
.
marze_na napisał(a):Ostatnia relacją, przy lekturze której równie mocno zachwyciłam się plażami była myszowa Portugalia.
marze_na napisał(a):Ryanairem z Berlina, wylot 20.09 - powrót 27.09, razem 220 euro za parę.
Szkoda, że dopiero co wrócimy z Toskanii.
Mikeee napisał(a):to może poszukaj lotu bezpośrednio z Pizy lub Florencji![]()
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):to może poszukaj lotu bezpośrednio z Pizy lub Florencji![]()
Najpierw sprawdzałam opcję z Wrocławia przez Bolonię albo Bergamo.
Ale jak już zasugerowałeś to raz jeszcze odwiedziłam stronę rajanka. Zamiast 6.09 wracać do Wrocławia moglibyśmy polecieć dalej na Lanzarote za 45,89 euro za os.
No ale kto mi da tyle urlopu![]()
.
Mikeee napisał(a):marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):to może poszukaj lotu bezpośrednio z Pizy lub Florencji![]()
Ale jak już zasugerowałeś to raz jeszcze odwiedziłam stronę rajanka. Zamiast 6.09 wracać do Wrocławia moglibyśmy polecieć dalej na Lanzarote za 45,89 euro za os.
.
super cena!
Ponegocjuj z szefem - to tylko tydzień. Powiedz, że przywieziesz spory bagaż doświadczeń potrzebnych w dalszym wykonywaniu obowiązków służbowych
maslinka napisał(a):Cześć Michał!
Nadrobiłam zaległości u Ciebie. Jest tu przepiękniePlaże z najwyższej półki, a kolor wody bardzo zachęcający
![]()
Będę dalej śledzić z przyjemnością
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):to może poszukaj lotu bezpośrednio z Pizy lub Florencji![]()
.
super cena!
Ponegocjuj z szefem - to tylko tydzień. Powiedz, że przywieziesz spory bagaż doświadczeń potrzebnych w dalszym wykonywaniu obowiązków służbowych
Szefową mam. W sumie fajna babka, ale trudno mi znaleźć jakiś sensowny związek między ewentualnymi doświadczeniami zdobytymi na Kanarach, a moim obowiązkami służbowymi
.
Mam nadzieję, że mi się przyda ... kiedyśMikeee napisał(a):HOLA!![]()
Kontynuuję wątek założony dla Teneryfy w 2015 roku, dlatego na pierwszej stronie zamieszczę spis treści. Może kiedyś komuś się przyda to, co tu powstanie?![]()
mysza73 napisał(a):Mam nadzieję, że mi się przyda ... kiedyśMikeee napisał(a):HOLA!![]()
Kontynuuję wątek założony dla Teneryfy w 2015 roku, dlatego na pierwszej stronie zamieszczę spis treści. Może kiedyś komuś się przyda to, co tu powstanie?![]()
,
bo chodzą te Kanarki za mną i chodzą![]()
![]()
zabieram się więc za nadrabianie zaległości
Mikeee napisał(a):Dwa zdjęcia wcześniej wyłapałem również inne bliźniacze ujęcie z tym, które zaprezentowałem m.in. w zajawce - biały budynek winnicy na tle wulkanu![]()
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Dwa zdjęcia wcześniej wyłapałem również inne bliźniacze ujęcie z tym, które zaprezentowałem m.in. w zajawce - biały budynek winnicy na tle wulkanu![]()
W kolejnym Twoim wpisie następne bliźniacze ujęcia...
Ale trudno, żeby było inaczej, skoro spędziliśmy każdy po tygodniu na niezbyt wielkiej wyspie.