Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Telewizor 32 LCD

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 18:55

Jacek S napisał(a):
zebik napisał(a):No widzisz mogę Cię spokojnie zastąpić jak pójdziesz mewy karmić,
no chyba, ze nie dokarmiasz ptactwa. :D :D

Napisz do Rysia.

Pisałem ale nie chce mówi, że Ciebie nikt nie zastąpi. :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.02.2013 19:00

demi-duox napisał(a):A może masz coś takiego jak "Lista programów"? Coś takiego jest w panasonicu. Obok opcji programowanie ręczne i automatyczne. Niezależnie jak się zaprogramuje, wchodzę w tę Listę i tam już przesuwam co ma być pod jakim klawiszem.

W Samsungu jest tz.menedżer kanałów , ale jak ktoś nie ogarnia nawet ręcznie ustawianie kanałów, to trudno :roll:
anakin napisał(a):Jak widać to marka dla Wybrańców. :mrgreen:
Nie każdy ogranie (nawet z instrukcją). :sm:
Ostatnio edytowano 11.02.2013 10:01 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 19:08

zebik napisał(a):mówi, że Ciebie nikt nie zastąpi. :D

Raczej nie ma takiej możliwości :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 19:54

demi-duox napisał(a):A może masz coś takiego jak "Lista programów"? Coś takiego jest w panasonicu. Obok opcji programowanie ręczne i automatyczne. Niezależnie jak się zaprogramuje, wchodzę w tę Listę i tam już przesuwam co ma być pod jakim klawiszem.

..jest, z tym że ja kanałami steruję przez dekoder "n-ki", ot tak z przyzwyczajenia, więc z tej opcji nie korzystam :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.02.2013 08:44

alessandro1977 napisał(a):Raczej nie ma takiej możliwości :D

Taaaa, ciekawe czemu tego tematu nie ma na głównej...

EOT
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 04.02.2013 08:57

Rzecz prosta :mrgreen: by wybrańcy mogli się powyzywać :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.02.2013 10:25

Ja ciągle czekam na odpowiedź.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2013 10:42

A ja na to gdzie pracuję. Choć to żadna tajemnica :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2013 16:34

bluesman napisał(a):Rzecz prosta :mrgreen: by wybrańcy mogli się powyzywać :mrgreen:

no to się musisz też powyzywać bo jesteś wybrańcem :mrgreen: :mrgreen:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 21.02.2017 10:06

Odkopuję wątek bo nie chciałbym zakładać kolejnego technicznego na forum jakby nie było turystycznym :D
Przy okazji drobnego odświeżenia mieszkania postanowiłem zmienić także telewizor. Czy ktoś mógłby coś doradzić i ewentualnie polecić coś konkretnego?
TV ma mieć 48-50 cali. Nie zależy mi na wysokiej rozdzielczości 4k. Nie spędzam za wiele czasu przed telewizorem a i treści dostępnych w tej rozdzielczości nie ma zbyt wiele - jeśli będą powszechne to za parę lat znów zmienię. TV 4K są mocno prądożerne więc przez ten czas zaoszczędzę na nowy na rachunkach za prąd :mrgreen:
Jeśli chodzi o markę... Do tej pory miałem kilka Panasoniców i jeden Sony. Byłem zadowolony. Mam uprzedzenie do Samsunga. Z kilku innych urządzeń jakie miałem tej firmy (aparat, monitor, telefon), żadne nie przetrwało zbyt długo. Kilka lat temu ktoś z rodziny kupił TV Samsunga. Pamiętam bardzo skomplikowane i nieintuicyjne menu - co też mnie nieco zniechęciło do tej marki.

Będę wdzięczny za każdą propozycję i konstruktywną uwagę :wink:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 21.02.2017 11:21

greenrs napisał(a): Kilka lat temu ktoś z rodziny kupił TV Samsunga. Pamiętam bardzo skomplikowane i nieintuicyjne menu - co też mnie nieco zniechęciło do tej marki.
:

....ale się uśmiałem :lool:

...poczekaj z zakupem do maja....w połowie kwietnia wchodzą nowe TV Sony...Samsung...Panasonic
...które były na wystawie
http://www.komputerswiat.pl/centrum-wie ... -2017.aspx
...no chyba, że chcesz wydać mniej ..to z modele TV z 2016 :wink:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.02.2017 11:52

greenrs napisał(a):Odkopuję wątek bo nie chciałbym zakładać kolejnego technicznego na forum jakby nie było turystycznym :D
Mam uprzedzenie do Samsunga. Z kilku innych urządzeń jakie miałem tej firmy (aparat, monitor, telefon), żadne nie przetrwało zbyt długo. Kilka lat temu ktoś z rodziny kupił TV Samsunga. Pamiętam bardzo skomplikowane i nieintuicyjne menu - co też mnie nieco zniechęciło do tej marki.

Będę wdzięczny za każdą propozycję i konstruktywną uwagę :wink:

Odpowiem Ci tak :) Mam tv Samsunga , przerobiłem wcześniej kilka modeli innych f-m i jeżeli jestem elektronicznie kumaty to małżonka która taką nie jest, stwierdziła, iż tenże Samsung jest najlepszym i właśnie intuicyjnie obsługiwanym urządzeniem. Proste menu, ustawianie w kolejności kanałów pod nr jaki chcę. Przewodnik po programach, info na temat np. filmu i proste nagrywanie :papa:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 21.02.2017 12:08

greenrs napisał(a):
Przy okazji drobnego odświeżenia mieszkania postanowiłem zmienić także telewizor. Czy ktoś mógłby coś doradzić i ewentualnie polecić coś konkretnego?
TV ma mieć 48-50 cali. Nie zależy mi na wysokiej rozdzielczości 4k.

Ja zawsze wierny ソニー株式会社, więc polecam model KDL-50W755C. Elegancki design i przede wszystkim świetny obraz w przystepnej cenie, kuszą. :oczko_usmiech:
sony.jpg
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 21.02.2017 12:32

bluesman napisał(a):Odpowiem Ci tak :) Mam tv Samsunga , przerobiłem wcześniej kilka modeli innych f-m i jeżeli jestem elektronicznie kumaty to małżonka która taką nie jest, stwierdziła, iż tenże Samsung jest najlepszym i właśnie intuicyjnie obsługiwanym urządzeniem. P

....to samo ...kiedyś byłe wierny TV Sony ...ale poszło im coś nie tak...jak zaczęli wkładać matryce ips od lg
...to zrezygnowałem i od paru lat mam Samsungi w rodzinie 5 szt ...i nikt nie narzeka ...o dziwo żaden od 6 lat się nie popsuł ....obraz można sobie ustawić jak się chce ...łącznie z barwą ciepła czy zimna :wink:
...zobaczymy te nowe jak się pojawią w sklepach :wink:
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 21.02.2017 12:39

walp napisał(a):
greenrs napisał(a):
TV ma mieć 48-50 cali. Nie zależy mi na wysokiej rozdzielczości 4k.

Ja zawsze wierny ソニー株式会社, więc polecam model KDL-50W755C. Elegancki design i przede wszystkim świetny obraz w przystepnej cenie, kuszą. :oczko_usmiech:
sony.jpg

Ręka do góry kto na załączonej fotce zwrócił uwagę na elegancki design :D
Raczej wszyscy docenili świetny obraz ;) :D

greenrs napisał(a):Będę wdzięczny za każdą propozycję i konstruktywną uwagę :wink:

Niezbyt świeży model ale to i tak bardzo dobry wybór: Sony KDL-50w805c
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone