Jacek S napisał(a):zebik napisał(a):No widzisz mogę Cię spokojnie zastąpić jak pójdziesz mewy karmić,
no chyba, ze nie dokarmiasz ptactwa.![]()
Napisz do Rysia.
Pisałem ale nie chce mówi, że Ciebie nikt nie zastąpi.
Jacek S napisał(a):zebik napisał(a):No widzisz mogę Cię spokojnie zastąpić jak pójdziesz mewy karmić,
no chyba, ze nie dokarmiasz ptactwa.![]()
Napisz do Rysia.
.png)
demi-duox napisał(a):A może masz coś takiego jak "Lista programów"? Coś takiego jest w panasonicu. Obok opcji programowanie ręczne i automatyczne. Niezależnie jak się zaprogramuje, wchodzę w tę Listę i tam już przesuwam co ma być pod jakim klawiszem.
anakin napisał(a):Jak widać to marka dla Wybrańców.![]()
Nie każdy ogranie (nawet z instrukcją).
zebik napisał(a):mówi, że Ciebie nikt nie zastąpi.
demi-duox napisał(a):A może masz coś takiego jak "Lista programów"? Coś takiego jest w panasonicu. Obok opcji programowanie ręczne i automatyczne. Niezależnie jak się zaprogramuje, wchodzę w tę Listę i tam już przesuwam co ma być pod jakim klawiszem.

bluesman napisał(a):Rzecz prostaby wybrańcy mogli się powyzywać
.png)
.png)
greenrs napisał(a): Kilka lat temu ktoś z rodziny kupił TV Samsunga. Pamiętam bardzo skomplikowane i nieintuicyjne menu - co też mnie nieco zniechęciło do tej marki.
:
.png)
greenrs napisał(a):Odkopuję wątek bo nie chciałbym zakładać kolejnego technicznego na forum jakby nie było turystycznym![]()
Mam uprzedzenie do Samsunga. Z kilku innych urządzeń jakie miałem tej firmy (aparat, monitor, telefon), żadne nie przetrwało zbyt długo. Kilka lat temu ktoś z rodziny kupił TV Samsunga. Pamiętam bardzo skomplikowane i nieintuicyjne menu - co też mnie nieco zniechęciło do tej marki.
Będę wdzięczny za każdą propozycję i konstruktywną uwagę

.png)
greenrs napisał(a):
Przy okazji drobnego odświeżenia mieszkania postanowiłem zmienić także telewizor. Czy ktoś mógłby coś doradzić i ewentualnie polecić coś konkretnego?
TV ma mieć 48-50 cali. Nie zależy mi na wysokiej rozdzielczości 4k.
.png)
bluesman napisał(a):Odpowiem Ci takMam tv Samsunga , przerobiłem wcześniej kilka modeli innych f-m i jeżeli jestem elektronicznie kumaty to małżonka która taką nie jest, stwierdziła, iż tenże Samsung jest najlepszym i właśnie intuicyjnie obsługiwanym urządzeniem. P
.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):
Przy okazji drobnego odświeżenia mieszkania postanowiłem zmienić także telewizor. Czy ktoś mógłby coś doradzić i ewentualnie polecić coś konkretnego?
TV ma mieć 48-50 cali. Nie zależy mi na wysokiej rozdzielczości 4k.
Ja zawsze wierny ソニー株式会社, więc polecam model KDL-50W755C. Elegancki design i przede wszystkim świetny obraz w przystepnej cenie, kuszą.![]()
greenrs napisał(a):Będę wdzięczny za każdą propozycję i konstruktywną uwagę