yzedef napisał(a):bluesman napisał(a): załóż swój wątek i się odstosunkuj
Tutaj nie przesadziłeś ?, w języku potocznym to określenie jest bardzo nieładne!! mam to zgłosić gdzie trzeba ?:), uczyłem się od ciebie
Rób jak uważasz
.png)
bluesman napisał(a):Więc się spóźniłaśTo Hyde Park więc mogę pisać o czym chcę w granicach określonych na forum i nic Ci do tego !
P.S. Oczywiście, a jakże możesz skorzystać z uprawnień moda i mnie zbanować "bo tak" Jakieś uczulenie ?
.png)
yzedef napisał(a):Masz jakieś inne podobne tematy do drążenia ?:), byś popatrzył jaka pogoda będzie w przyszłe wakacje
.png)
Bea.ta napisał(a):bluesman napisał(a):Więc się spóźniłaśTo Hyde Park więc mogę pisać o czym chcę w granicach określonych na forum i nic Ci do tego !
P.S. Oczywiście, a jakże możesz skorzystać z uprawnień moda i mnie zbanować "bo tak" Jakieś uczulenie ?
Nie banuję na zasadzie "bo tak"
napisałam wcześniej na tej samej zasadzie co Ty - bo mogę.
Nikt mi nie musi ułatwiać roboty, zauważyłam co napisałeś do yzedef ....
.png)
bluesman napisał(a):yzedef napisał(a):Masz jakieś inne podobne tematy do drążenia ?:), byś popatrzył jaka pogoda będzie w przyszłe wakacje
http://leksykony.interia.pl/haslo?hid=249721
Pozwolisz, że będe się tak bawił jak chcę ?Jak widać Ty się nudzisz się. Wybacz, ale nie będe z Tobą dyskutował bo nie mam o czym
.png)
yzedef napisał(a):bluesman napisał(a):yzedef napisał(a):Masz jakieś inne podobne tematy do drążenia ?:), byś popatrzył jaka pogoda będzie w przyszłe wakacje
http://leksykony.interia.pl/haslo?hid=249721
Pozwolisz, że będe się tak bawił jak chcę ?Jak widać Ty się nudzisz się. Wybacz, ale nie będe z Tobą dyskutował bo nie mam o czym
No właśnie jest to Hyde Park i się wszyscy bawimy! a co wolno nam!, nudziłem się ale teraz dzięki tobie już mam zajęcie
. Nie musisz ze mną dyskutować!, ale barrrdzo mnie zaciekawił ten temat, jest to poważna kwestia i bardzo poważne przestępstwo!. Dzięki tobie trafiliśmy na jakąś grubą mafię handlującą kierownicami i częściami do rowerów!. A co powiesz że ta aukcja jest ustawiona na pranie brudnych pieniędzy ?, może zaraz tą kierownicę kupi jakiś inny ciemny typ ?. Może to wierzchołek góry lodowej... można by zainteresować tym tematem Interpol lub organizacje S.H.I.E.L.D.
.png)
.png)
tempik14 napisał(a):Wracając do tematu - pozwolę sobie wyjaśnić. To częsta praktyka od czasu umożliwienia zmiany ceny w aukcjach wieloprzedmiotowych. Gdy towar się skończył cena zmieniana jest na zaporową, aby nikt nie kupił towaru którego nie ma. Gdy kontener kierownic przypłynie z Chin, cena zmieni się na właściwą. Inaczej musiałby aukcję zakończyć, a następnie wystawić nową. A to kosztuje, zwłaszcza aukcje promowane. Dlatego handlarze wystawiają jednorazowo np. 99999 przedmiotów i aukcja ciągnie się latami za jedną opłatę.
Nie upatruję więc tutaj próby oszustwa potencjalnych klientów, a co najwyżej nadużycia w stosunku do portalu Allegro. Zgodnego jednak z regulaminem. Proponuję sprawdzić cenę tej kierownicy za kilka dni. Z pewnością się zmieni.
.png)
Z napisał(a):tempik14 napisał(a):Wracając do tematu - pozwolę sobie wyjaśnić. To częsta praktyka od czasu umożliwienia zmiany ceny w aukcjach wieloprzedmiotowych. Gdy towar się skończył cena zmieniana jest na zaporową, aby nikt nie kupił towaru którego nie ma. Gdy kontener kierownic przypłynie z Chin, cena zmieni się na właściwą. Inaczej musiałby aukcję zakończyć, a następnie wystawić nową. A to kosztuje, zwłaszcza aukcje promowane. Dlatego handlarze wystawiają jednorazowo np. 99999 przedmiotów i aukcja ciągnie się latami za jedną opłatę.
Nie upatruję więc tutaj próby oszustwa potencjalnych klientów, a co najwyżej nadużycia w stosunku do portalu Allegro. Zgodnego jednak z regulaminem. Proponuję sprawdzić cenę tej kierownicy za kilka dni. Z pewnością się zmieni.
I mega aferę mu rozkminiłeś

.png)
tempik14 napisał(a):Wracając do tematu - pozwolę sobie wyjaśnić. To częsta praktyka od czasu umożliwienia zmiany ceny w aukcjach wieloprzedmiotowych. Gdy towar się skończył cena zmieniana jest na zaporową, aby nikt nie kupił towaru którego nie ma. Gdy kontener kierownic przypłynie z Chin, cena zmieni się na właściwą. Inaczej musiałby aukcję zakończyć, a następnie wystawić nową. A to kosztuje, zwłaszcza aukcje promowane. Dlatego handlarze wystawiają jednorazowo np. 99999 przedmiotów i aukcja ciągnie się latami za jedną opłatę.
Z napisał(a):I mega aferę mu rozkminiłeś
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.