Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam spokojnego miejsca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lokasia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lokasia » 02.02.2008 23:38

Witam! Szukam spokojnego miejsca na pierwszy wymarzony wyjazd na Hvar. Wybieram sie w lipcu w 4 osoby. Budżet mam bardzo ograniczony. Znalazłam kilka pięknych miejsc na stronce adriatic.hr ale tam ceny są dość wysokie. Może macie jakieś propozycje???? Bardzo proszę o pomoc :la:
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 02.02.2008 23:47

Powiem Ci że ja już dwa tygodnie szukam. :lol:
Doszedłem do tematu gdzie chcę jechać, szukam teraz z tych okolic kwater. Ogromna ilość wiadomości jest na cr jednak trzeba sporo czasu by na coś się zdecydować? Jednak do póki nie ustalisz gdzie chcesz jechać to ciężko będzie Ci pomóc.
Ja zdecydowałem się na Marusici główna zaleta to spokój, ale są też minusy.
Zobacz to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:
lokasia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lokasia » 03.02.2008 00:00

No to możemy podać sobie ręce. Ja też siedzę od ok. 1,5 tyg na internecie i przeglądam. Dzięki za namiar na stronkę. O jakich minusach mówisz? Moja wiedza na temat Cro jest ograniczona ( dopiero sie dokształcam). Byłam tam ostatnio jako dziecię ( Tito wisiał na plakatach). Pozdrawiam :papa:
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 03.02.2008 00:25

Wysoka skarpa do zejścia, a potem wejścia na plażę.
Zobacz zdjęcia
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 03.02.2008 00:32

Tu jest dużo adresów bezpośrednio do Chorwatów http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
lokasia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lokasia » 03.02.2008 19:02

Bardzo wielkie dzieki. Zabieram sie za dalsze szukanie. ( wysokie skarpy mnie nie przerażają)
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 03.02.2008 19:12

Kiedy planujecie wyjechać i na jak długo??? :wink:
lokasia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lokasia » 03.02.2008 20:08

na miejscu chcę być 13, 14 lipca, pobyt 10 dni. Łeb mi pęka od tego szukania. A co myślisz o jechaniu w ciemno w tym okresie???
szantymen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szantymen » 03.02.2008 21:12

Widzę że jedziemy w tym samym okresie, zastanawiałem się nad wjazdem w ciemno ale mi odradzili. Jedziemy w dwie rodziny choć jeszcze nie 100% i z dzieciakami. Więc może być ciężko znaleźć jedną kwaterę na dwie rodziny i dzieciaki się umęczą. Jadę pierwszy raz może za rok będę mądrzejszy

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone