Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam namiaru na PROMAJNE

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrew39
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrew39 » 25.06.2008 19:04

Dzien doberek wszystkim,jesli ktos posiada jakis adres lub telefon na apartament w PROMAJNIE to będę bardzo wdzięczny..Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam wszystkich -udanych wakacji :)
RicardoS
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RicardoS » 25.06.2008 19:36

a jakie masz priorytety?? czy szukasz czegoś bliżej plaży, czy spacerek pod górkę i z górki nie robi Ci problemu??z mojej strony mogę polecić apartamenty u państwa Milić na ul Vukovarskiej 5(sprawdzone w poprzednim roku). przemili państwo apartamenty też niczego sobie. Co prawda jest to jakieś 300 metrów od plaży, ale na urlopie trzeba też troche się poruszac :D . jak znajde wizytówke to zapodam telefon lub maila do nich. My w tym roku pewnie u nich wylądujemy.
Andrew39
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrew39 » 26.06.2008 10:45

[quote="RicardoS"]a jakie masz priorytety?? czy szukasz czegoś bliżej plaży, czy spacerek pod górkę i z górki nie robi Ci problemu??z mojej strony mogę polecić apartamenty u państwa Milić na ul Vukovarskiej 5(sprawdzone w poprzednim roku). przemili państwo apartamenty też niczego sobie. Co prawda jest to jakieś 300 metrów od plaży, ale na urlopie trzeba też troche się poruszac :D . jak znajde wizytówke to zapodam telefon lub maila do nich. My w tym roku pewnie u nich wylądujemy.[/qu

Fajnie jesli znajdziesz ten adres ,bardzochetnie skozystam.
Jade 4 osob rodzinką.Powiedz mi ile płaciłes w zeszłym roku i czy miałes rezerwacje.Pozdrawiam ,do zobaczenia w Cro :P
RicardoS
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RicardoS » 26.06.2008 11:07

Za nas dwoje(ja i zona) placilismy 30E za dzien.bylismy w terminie od 25 sierpnia.Jechalismy w ciemno,wolnego lokalu szukalismy nie dłuzej niż 15 minut. owszem blizej plazy były wolne apartamenty ale krzyczeli sobie juz 40E za dwie osoby.Państwo u ktorych stacjonowalismy maja oczywiscie rózne standardy apartamentów w róznych cenach,mysmy wybrali wariant tańszy( bardzo podobał sie apartamenty na 2 pietrze ale kosztował cos około 55E). Ogólnie mysle ze jadąc w ciemno mozna naprawde trafic na fajny lokal.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone