W tym roku plażowaliśmy całymi dniami, jedynie z przerwą na obiad

No i kajakowanie oczywiście

travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu![]()
Nie wiem co wybrać na wrzesień 2018 : Supetar czy Sutivan ?
sdolas napisał(a):Spore znaczenie ma co bardziej lubisz, gwar, tak ogólnie, czy jednak spokój.
Sutivan bardziej spokojny z tego zestawienia
.png)
Habanero napisał(a):travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu![]()
Już niebawem będę kontynuować. Może nawet jutro rano uda mi się coś powklejać .sdolas napisał(a):Spore znaczenie ma co bardziej lubisz, gwar, tak ogólnie, czy jednak spokój.
Sutivan bardziej spokojny z tego zestawienia
Wrzesień jednak rządzi się trochę innymi prawami i sądzę, że w Sutivanie może być aż za spokojnie.
Kasia już niedługo opisze wrześniowy Supetar i Sutivan w swojej relacji także informacje będziemy mieć z pierwszej ręki![]()
Bez wątpienia więcej kwater nad samym morzem będzie w Sutivanie, a to jest już duży plus w porównaniu do Supetaru.
.png)
travel napisał(a): Centrum miasteczka też niezbyt daleko coś koło 1km- tylko czy tam we wrześniu coś się dzieje ? Czy wiatr tylko hula i wszystko jest pozamykane ?
sdolas napisał(a):Nas tegoroczna miejscówka tak rozleniwiła okrutnie, że nam siedzenie na doo...ch ani nie przeszkadzało ani nie nudziło![]()
travel napisał(a):I tak na pierwszy rzut wybrałam Sutivan , bo ma ładne plaże na zachodzie,zaczynając od plaży Likva a kończąc na plaży Erot. Od mojej upatrzonej miejscówki to max. 1,5 km. Centrum miasteczka też niezbyt daleko coś koło 1km- tylko czy tam we wrześniu coś się dzieje ? Czy wiatr tylko hula i wszystko jest pozamykane ?
Abakus68 napisał(a):A tak przy okazji Konradzie, ja poprosiłbym o naukę, bo widzę Twoje prace nad edycją, w kwestii jak się robi listę tematów tak, żeby jak ktoś kliknie link to nie tylko skierowało go na odpowiednią stronę, ale również na odpowiednie miejsce na danej stronie.

.png)
travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu![]()
.png)
travel napisał(a):Może opiszę swoje upodobania (...)
.png)
Habanero napisał(a):Jeszcze kilka tygodni temu miałem taką samą zagwozdkę![]()
Na szczęście Starzy Wyjadacze pomogli mi sprawy-techniczne-t47607-360.html#p1919225
Abakus68 napisał(a):Habanero napisał(a):Jeszcze kilka tygodni temu miałem taką samą zagwozdkę![]()
Na szczęście Starzy Wyjadacze pomogli mi sprawy-techniczne-t47607-360.html#p1919225
Dziękuję. To na koniec relacji zacznie się tworzenie spisu treści...
wiolek_lp napisał(a):Miałam pisać u siebie ale rozsiadłam się i przeczytałam jeszcze raz miejsce, do którego doszłam jeszcze przed moimi wakacjamiWięc teraz pamiętam wszystko i czekam na ciąg dalszy z wgranymi zdjęciami
.png)
Habanero napisał(a):
Sutivan, obwodnica, Ul. Domovinskog Rata i nasz apartament - 11 str. relacji supetar-sutivan-pag-wm-t52855-150.html#p1897741