Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

superfajna miejscówka na Korculi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ola Hebanowska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola Hebanowska » 08.11.2005 19:13

W tym i w zeszlym roku bylam z rodzina na Korculi, zamieszkalismy w tym samym apartamencie, bardzo fajne warunki, przesympatyczni wlasciciele domu (mieszkaja na parterze domu), z ktorymi sie bardzo zaprzyjaznilismy. Miejsce tez jest bardzo fajne, bo - jak na Korcule- calkiem zaciszne, no i widok z gornego apartamentu - przepiekny.
Polecam - zainteresowanym moge poprzesylac zdjecia adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a oto strona gdzie mozna kontaktowac sie z wlascicielka (poliglotka - ang. niem. wloski) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 08.11.2005 19:30

Ola Hebanowska napisał(a):www.korcula.net/firme/private/racisce/maricab.htm

Hej, Ola!

linka nie działa.

dopisane:
o, już działa.
A jakbyś jeszcze cenki podrzuciła jakieś? I w jakim miesiącu byłaś?

Marcin
Ola Hebanowska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola Hebanowska » 08.11.2005 20:07

Czesc Marcin,
za kazdym razem bylismy w sierpniu, cena zalezy od ilosci osob (ja bylam z męzem i 7-letnim dzieckiem) i zajmowalismy apartament dwupokojowy na pierwszym piętrze - trochę niższy standard i widok. Z tego co pamiętam to płaciliśmy około 30 E za dobę. Apartament na górze jest troche drozszy ale o niebo lepszy (pralka, parking, TV). O aktualne ceny musisz zapytac Maricę - wlaścicielkę domu.
Powtarzam super ludzie - częstowali nas figami z wlasnych drzew, winem, oliwą a i Korcula przecudna, nie wiem czy byles, cudne zatoczki i jeszcze stosunkowo dzika wyspa
Ola Hebanowska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola Hebanowska » 08.11.2005 20:20

rzeczywiscie cos nie zawsze dziala ten link, ja wpisuje do googli.com Marica Botica i sa te jej dwa apartamenty, pozdrawiam
Ostatnio edytowano 08.11.2005 20:49 przez Ola Hebanowska, łącznie edytowano 1 raz
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 08.11.2005 20:29

Korculę zawsze oglądałem tylko z Hvaru. Dzięki za info. Ale tak na prawdę chciałem tylko zagadać z kimś "nowym" :).
Ola Hebanowska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola Hebanowska » 08.11.2005 20:48

no coż, to sobie pogadalismy milo, pozdrawiam
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 08.11.2005 20:53

Finestra napisał(a):
Ola Hebanowska napisał(a):www.korcula.net/firme/private/racisce/maricab.htm

Hej, Ola!

linka nie działa.

dopisane:
o, już działa.
A jakbyś jeszcze cenki podrzuciła jakieś? I w jakim miesiącu byłaś?

Marcin

a ten link działa
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kup sobie syrop :D
Ola Hebanowska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola Hebanowska » 08.11.2005 21:19

Bystry jestes :D
nerin1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nerin1 » 09.01.2006 11:58

hejka,

w tm roku wybieramy sie do Chorwacji 6-8 osob. Masz moze jakied dodatkowe zdjecia,
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
akamed
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) akamed » 12.03.2006 23:44

Finestra napisał(a):Korculę zawsze oglądałem tylko z Hvaru. Dzięki za info. Ale tak na prawdę chciałem tylko zagadać z kimś "nowym" :).
Skoro oglądałeś z Hvaru to może masz jakiś fajny namiar na apartament na Hvarze Pozdrowienia
Sysia_86
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sysia_86 » 20.01.2009 20:50

Witam,
podbijam temat, bo mam pytanie/prośbę o namiary na w miare tani i sprawdzony apartament 2-osobowy na Korculi (w mieście Korcula). Chodzi nam o to, żeby nie znajdował się w ścisłym centrum, ale też żeby można się do niego przejść wieczorem jakimś 15-minutowym spacerkiem.

W zeszłym roku byliśmy w Hvarze (w mieście Hvar) i po zauroczeniu tym miejscem szukamy czegoś podobnego.. z tygodniowego przeszukiwania forum padło więc wstępnie na Korculę + tydzień na wyspie Vis (także jeśli ktoś ma jakieś infromacje o naclegach w Komiży to również się zgłaszam).

W zamian chętnie podzielę się namiarami na świetny apartament w Hvarze.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone