.png)
.png)
SewerynR napisał(a):Witam,
może ktoś mi powie jak wygląda sytuacja na 86-ce ze stacjami LPG? Jadę tamtędy pierwszy raz ze względu na EURO w Austrii i 35 euro w Słowenii
.png)
SewerynR napisał(a):Witam,
może ktoś mi powie jak wygląda sytuacja na 86-ce ze stacjami LPG? Jadę tamtędy pierwszy raz ze względu na EURO w Austrii i 35 euro w Słowenii
.png)
espeso napisał(a):Witam
mam takie jedno małe i szczegółowe pytanie do Pani Katarzyny Głydziak-Bojić.....
po przejrzeniu wszystkich linków na temat paliwa wychodzi mi że na Hvarze nie ma dostępu do gazu?? Moze czegoś nie znalazłam?
bardzo proszę o info w tej sprawie bo tzreba będzie zabezpieczyć się na lądzie....tylko gdzie? Drwenik odpada...no coś się znajdzie
Pozdrawiam
.png)
Plumek napisał(a):espeso napisał(a):Witam
mam takie jedno małe i szczegółowe pytanie do Pani Katarzyny Głydziak-Bojić.....
po przejrzeniu wszystkich linków na temat paliwa wychodzi mi że na Hvarze nie ma dostępu do gazu?? Moze czegoś nie znalazłam?
bardzo proszę o info w tej sprawie bo tzreba będzie zabezpieczyć się na lądzie....tylko gdzie? Drwenik odpada...no coś się znajdzie
Pozdrawiam
Ja co prawda nie Katarzyna, ale mogę odpowiedzieć
W Cro z LPG jest co najmniej krucho. Lepiej w okolicach większych miast, ale w mniejszych miejscowościach, to kicha - o wsypach nie wspominającNie to, co w PL - u nas gaz jest praktycznie na każdej stacji, nawet w Pipidówce.
Na Riwierze Makarskiej (bo tak się ciągnie wyspa Hvar) jest jedna stacja z LPG - w miejscowości BAST, koło Baskiej Vody (trzeba zjechać 2 km z jadranki - jest oznakowana). Inne najbliższe stacje z LPG to OMIŠ i PLOČE.
A więc jesteś chyba skazany na beznynę.
SewerynR napisał(a):....Co najmniej dziwne mi się to wydaje. Kumpel był w tamtym roku w okolicach Sibenika i twierdzi, że z LPG w Chorwacji nie ma problemu. ....
SewerynR napisał(a):.... Jak to w końcu jest??
.png)
Haweł napisał(a):Tylko jaka trasa lecisz ? Przez Budapeszt czy moze trasa,droga 86,Bratyslawa,Csorna...Na tej drugiej jak zatankujesz w Zwardoniu,to spokojnie dojedziesz do Bratyslawy,gdzie zatankujesz,a Wegry spokojnie przejedziesz,kawalek Slowenii,razem okolo 250 km i w Chorwacji w miejscowosci Cakovec lub Varazdin zatankujesz.Na trasie przez Budapeszt tez jest wiele stacji z LPG...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi