Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Split-Ancona.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
orfik11
Croentuzjasta
Split-Ancona.

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 31.08.2008 18:07

Proszę o podpowiedz. Jaka jest cena promu ze Splitu do Ancony? Kiedy rezerwować. Myślę o połowie sierpnia 2009 roku. Samochód plus trzy osoby. Ile czasu się płynie? Czy można płacić kartą np. pół roku wcześniej , czy wówczas wychodzi taniej.
Od kilku lat planujemy podróż ze Splitu do Ancony i dalej do Rzymu.
Puno pozdrav Cromaniaków.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 31.08.2008 18:23

forum/viewtopic.php?t=18143 - na początek tu poczytaj 8) Tematu nie zamykam, bo dopiero co wróciłem z Cro :wink:
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 31.08.2008 20:01

Jezeli poczekasz dwa tygodnie będziesz maił info z pierwszej ręki, bo 13 płyne tym promem.
A do tej pory:
- bilety dla czterech osób (kajuta 4 osobowa) i 1 samochodu kupiłem w Polsce, przez dealera Jadrolinii biuro Croatia w Rybniku, zrezerwowałem przez strone www.croatia.com.pl, cena jak w cenniku Jadrolinii. Wysłali konto, wpłata, bilety przysłali pocztą. Cena 358 Euro.
Co do warunków i innych szczególów napisze po powrocie z Włoch, po 22.09.2008.
orfik11
Croentuzjasta
Ok. Czekam.

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 31.08.2008 20:04

Dziękuję Wam.
Będę czekał na świeże informacje. Planuję w przyszłym roku więc mam czas.
Proszę zorientuj się jaka jest cena tak pod koniec sierpnia dla trzech osób i samochodu osobowego. Czekam na newsy po Twoim powrocie.
Puno pozdrava Cromaniaków.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 31.08.2008 20:14

Jest jeszcze Snav....
http://www.snav.it/en/destinazioni/croatia.html
Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone