Chris_M napisał(a):gusia-s napisał(a):Też czekam na delfiny![]()
Jeśli "Kapitańska" spotka delfiny także na Mazurach, to już nikt mnie nie przekona, że jej babcia nie była czarownicą!
Był bóbr, będą ptaki - kocham mazurską przyrodę
.png)
Chris_M napisał(a):gusia-s napisał(a):Też czekam na delfiny![]()
Jeśli "Kapitańska" spotka delfiny także na Mazurach, to już nikt mnie nie przekona, że jej babcia nie była czarownicą!
.png)
gusia-s napisał(a): No nie wiem, w tytule jest o wężach i aligatorach ... Na Mazurach
.png)
"piotrf"]
Na mazurskich szlakach spotkać można sporo pełzającego towarzystwawcale nie tak miłego przy bardzo bliskim kontakcie , a aligatorów "na wodzie" też nie brakuje , podobnie jak flamingów
![]()
Jest nas więcej , karawaning niezależnie od tego czy woda , czy ląd - to jest TO![]()
Jedynie żagli brak . . .
Pozdrawiam
Piotr
Tu w mojej okolicy znajdzie się coś do obejrzenia .png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Piotrze - czuję przez skórę że w końcu powinnam Cię zabrać na jakieś żagle
I chętnie też bym wyskoczyła na małą wycieczke Waszym "osiołkiem"Tu w mojej okolicy znajdzie się coś do obejrzenia
.png)
piotrf napisał(a):
Gdyby nie ta Covidowa zaraza i związane z nią niedogodnościto już mielibyśmy część z tych planów zrealizowane ( pierwotny plan na majowy , długi weekend - Cyców , Sawin , Wola Uhruska , Lasy Sobiborskie i wszystko co lubię "po drodze"
) , a Osiołek stałą gotowość do takiego towarzystwa ma w genach - wiem , bo mi mówił
![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
"CROberto"]Piękny zachód słońca...![]()
W końcu jakieś ciepłe fotki![]()
Mazurska szaruga mnie dołowała...
.png)
"mchrob"]
Co to? Pozwalacie już córce pić alkohol?![]()
A nie, przepraszam to Ty![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):W przeczce mijamy pomost – wygląda jeszcze gorzej niż rok temu.
, czy jeszcze coś innego .png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Melduję się też tutaj. Ale to musiała być radość dla Was wyjechać po tak długim czasie przestoju. I aż 2 tygodnie. Ja sobie pooglądam i poczytam.

.png)
"piotrf"][
Taki widok zawsze budzi we mnie mieszane uczucia . . . zaniedbanie , zmiana koncepcji zagospodarowania , "budowanie zabytku", czy jeszcze coś innego
![]()
To chyba nie jest inwestycja , na którą nie stać gospodarzy terenu![]()
Lubię rześkie porankiPo nich przeważnie przychodzi dobra pogoda i długi , wakacyjny dzień
![]()
Pozdrawiam
Piotr