Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolanr1
Autostopowicz
Slatine polecam

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolanr1 » 29.06.2011 22:18

Witam, właśnie wróciłam z Chorwacji. Byłam w Slatine i gorąco polecam pobyt w apartamencie rodziny Domic. Nadaje się doskonale dla ekipy ok 8-10 osób. Gospodarze są niezwykle pomocni, chociaż nienarzucający się - co jest ogromnym plusem. Apartament ma doskonałą lokalizację, do centrum blisko, a na plażę jeszcze bliżej. Slatine dla ceniących nieco spokoju to doskonały wybór, a jednocześnie fajny punkt wypadowy do Trogiru, Splitu i innych. Szczególnie mocno polecam niekomercyjny "fish piknik" z Roko. Dla zainteresowanych więcej szczegółów w tym zdjęcia na e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mroczny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczny » 29.06.2011 22:25

cóż znaczy niekomercyjny fish piknik? ile kosztuje?

8)
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 29.06.2011 22:26

jolanr1: Czy możesz napisać kilka słów o tym, jak w tym sezonie wygląda kwestia wolnych kwater? Widziałaś jakiś "naganiaczy", czy też wszystko obłożone?
bielszczanka42
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bielszczanka42 » 29.06.2011 22:50

jestem zainteresowany, proszę o zdjecia i kontakt: bakarys @wp.pl. pozdrawiam
predatortata
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) predatortata » 30.06.2011 10:16

jestem tez zainteresowany meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sloninka2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloninka2 » 30.06.2011 13:46

Za dwa tyg.wybieram się do Slatine proszę o fotki i wszelkie pomocne informacje , uwagi dotyczące tej miejscowości: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mirella
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirella » 30.06.2011 13:54

Ja wybieram sie na CIovo pod koniec lipca i chciałam się coś więcej dowiedzieć o tym fhish picnicu tu jesn mój meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Krzysztof8382
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof8382 » 01.07.2011 11:30

Ja również wybieram sie na CIovo początek sierpnia i chciałem się coś więcej dowiedzieć o tym fhish picnicu tu jesn mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdr.
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 01.07.2011 11:46

Jeśli możesz to i ja chciałbym wiedziec nieco wiecej o tym fish picniku mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jolanr1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolanr1 » 03.07.2011 17:36

sneer napisał(a):jolanr1: Czy możesz napisać kilka słów o tym, jak w tym sezonie wygląda kwestia wolnych kwater? Widziałaś jakiś "naganiaczy", czy też wszystko obłożone?

Było sporo wolnych kwater, a niektóre jeszcze się nawet nie budziły od życia, choć szczyt sezony był tuż, tuż. Chodząc od domku do domku, można znaleźć niezłe miejsce - osobiście nie korzystałabym z usług "naganiaczy"
kamo001
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamo001 » 11.08.2011 11:17

Jestem również zainteresowany. Jakie są ceny za ten apartament co TY byłaś dla 8 osób??? Jeżeli możesz to proszę o zdjęcia i ewentualnie cennik w lipcu????
Pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[url][/url]
janusz0990
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz0990 » 08.01.2012 15:33

Czesc. Jure Samadan apartamenty odwiedzilismy super miejsce dla dzieciaków plaza super ale trzeba przejsc przez jezdnie do sklepu kawałek apartamenty boomba! Własciciel przywitał nas bardzo miło był poczestunek! Miejsca duzo widkoczki ładne ah polecam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone