Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

sibenik rogoznica

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolina8683
Autostopowicz
sibenik rogoznica

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina8683 » 17.09.2006 10:15

hej. wlasnie wrocilam (niestety) z chorwacji. jak cos to pytajcie moze uda mi sie pomoc. :D pozdrawiam
gandolfini
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gandolfini » 17.09.2006 17:28

Wypatrzyłem sobie miejsce zwane Stupin Celine, podobno 2 km od Rogoznicy. Byłaś tam? Chętnie dowiem się o Twych wrażeniach. Chodzi mi o sklepy, możliwość zakupów, jaka plaża, czy dobra dla dzieci.
Szczęśliwa - ja tam pojadę za rok
karolina8683
Autostopowicz
bylam

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina8683 » 18.09.2006 10:34

tak bylam dokladnie w tej miejscowosci. mialam apartament doslownie 20 metrow od morza. plaza zwirkowa sa boje i zjezdzalnie dla dzieci. wprawdzie jest to mala zatoczka a nie otwarte morze ale przeciez zawsze mozna podiechac na inna plaze. miejscowosc bardzo spokojna. jest tam jeden market. nie wiem czy w calej miejscowosci ale tam gdzie bylam to dowozili chleb i mleko pod sam dom mozna bylo kupic. niedaleko jest rogoznica tam mozna pojechac tez do sklepow. 50 km od stupin celine wodospady krka. w samym stupin celine nie ma za duzo do roboty tylko plaza, zadnych klubow na wieczor czy czegos w tym stylu ale jak mowie rogoznica niedaleko. jak jeszcze cos chcesz wiedziec to pytaj. z checia pomoge. pozdrawiam
gandolfini
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gandolfini » 22.09.2006 19:15

No, już jestem na miejscu. Dzięki za odpowiedź.
usycham_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) usycham_ » 22.09.2006 22:21

I ja bylam, i ja bylam w Stupin Celine i chleb mi podwozili pod sama furtke, tak okolo 10 rano :).

Sklepik jest, po drugiej stronie ulicy, tak na gorce, to filia Studenaca. W zeszlym roku byl jeszcze Tisak, ale w tym roku zostal po nim tylko fundament ;-)

Miejscowosc dla kogos, kto lubi nic nie robic ;-) i lubi zwiedzac bo stamtad wszedzie blisko: do Krka (50 km), do Trogiru (20), do Splitu (ok. 25), Rogoznica rzut beretka, Primosten jakies dwa rzuty, Szybenik ok. 40, Riwiera Makarska ok. 100 :-)

Plaza idealna :) dla dzieci, nie ma tlumow. Okolica spokojna, rzec by mozna bardzo o ile miejscowi nie krzycza do siebie przez ploty :lol:
vilto
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) vilto » 11.10.2006 13:44

Byłam i ja i tez mi chlebek pod drzwi przywozili...
może jeszcze kiedyś pojadę...
a dla dziecka plaża i waruki idealne - plaża żwirkowa, wąska, morze z małymi falami.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 03.01.2007 11:35

Czy ktoś mógłby dać namiary na kwatery w tej mieścinie z podaną ilością osób i kwotą, byłbym bardzo wdzięczny.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 03.01.2007 12:55

Ale ja nierozgarnięty jestem, mój namiar
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone