Janusz Bajcer napisał(a):Ja mam tzw. kablówkę (RTK) - ale nie znaleźli wielu chętnych na przekaz siatkówki "kablem"
A ja pożałowałem 12 zł i wykupiłem na 14 dni pakiet premium na weeb.tv. I oglądam w necie bez cięcia.
.png)
.png)

alechandro napisał(a):Nie stresujcie się tak...teraz będzie już tylko gorzej ( bardzo chciałbym się mylić ) a jak dojdzie jeszcze Rosja, Brazylia, Bułgaria...na Ciebie bocian w każdym wątku można liczyć...szacun...![]()
Choć niewiele się tymi klimatami interesujesz to zawsze jednak na temat siatkówki czy piłki nożnej się wypowiesz a ja lubię znafców, którzy znają się na fszystkim...
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):A nasi jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa...
Chyba inny mecz oglądałaśNie czytałaś, że dostali baty? Moim zdaniem to nie istnieli
A Ty oglądałeś? Może tylko "Na Wspólnej" bo mecze zakodowaneNo i jakie baty ?
U nas psycha jak zwykle siadła. Nie mamy mentalności zwycięzców. Mieliśmy dobrą sytuację startową w grupie ale żeby przy stanie 24:24 serwować w siatę i w takim momencie oddawać cenny punkt ? Niestety dużo było takich zepsutych zagrywek.
No i nie ma wielkiego zdziwienia. Amerykanie w rankingu FIVB są przed nami ergo są lepsi i wczoraj to pokazali.
Jeszcze nie wszystko stracone- musimy teraz wygrać z Włochami, Iranem i Francją
Bocian napisał(a):A wiesz przecież, że trochę sie grało, trochę sędziowało...
Bocian napisał(a):Widzisz, tak się składa, że w siatkówkę grałem kilka lat
alechandro napisał(a):Bocian napisał(a):Widzisz, tak się składa, że w siatkówkę grałem kilka lat
Zwracam więc honor...
.png)