Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Siatkówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: MŚ w siatkówce - Polska 2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.09.2014 21:25

Wreszcie są emocje :D - wygrywanie po 3:0 słało się nudne :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.09.2014 21:55

Pierwszy przeciwnik i już baty...nieźle... :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.09.2014 22:04

Jakie baty :roll: owszem przegrali ... ale batów nie widziałem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.09.2014 22:07

Amerykanie byli dzisiaj nie do ruszenia. Byli po prostu świetni, kompletni a w dodatku mieli szczęście.
A nasi jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.09.2014 22:20

Blaugrana napisał(a):Amerykanie byli dzisiaj nie do ruszenia. Byli po prostu świetni, kompletni a w dodatku mieli szczęście.
A nasi jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa...

Turniej trwa dalej :idea: do trzeciej fazy nasi przejdą - i tam będą najważniejsze mecze. :idea:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.09.2014 22:23

Blaugrana napisał(a):A nasi jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa...

Chyba inny mecz oglądałaś :) Nie czytałaś, że dostali baty? Moim zdaniem to nie istnieli :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.09.2014 23:48

Nie stresujcie się tak...teraz będzie już tylko gorzej ( bardzo chciałbym się mylić ) a jak dojdzie jeszcze Rosja, Brazylia, Bułgaria...na Ciebie bocian w każdym wątku można liczyć...szacun... :wink:
Choć niewiele się tymi klimatami interesujesz to zawsze jednak na temat siatkówki czy piłki nożnej się wypowiesz a ja lubię znafców, którzy znają się na fszystkim...Obrazek
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 11.09.2014 06:12

Taka Rosja czy Brazylia wygrywa wszystko pewnie. My na razie w I fazie nie mieliśmy supermocnych drużyn. Teraz zaczynają się prawdziwe mistrzostwa.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.09.2014 07:02

alechandro napisał(a):Nie stresujcie się tak...teraz będzie już tylko gorzej ( bardzo chciałbym się mylić ) a jak dojdzie jeszcze Rosja, Brazylia, Bułgaria...na Ciebie bocian w każdym wątku można liczyć...szacun... :wink:
Choć niewiele się tymi klimatami interesujesz to zawsze jednak na temat siatkówki czy piłki nożnej się wypowiesz a ja lubię znafców, którzy znają się na fszystkim...Obrazek

Przyganiał kocioł... :mrgreen: :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.09.2014 07:43

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):A nasi jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa...

Chyba inny mecz oglądałaś :) Nie czytałaś, że dostali baty? Moim zdaniem to nie istnieli :lol:

A Ty oglądałeś? Może tylko "Na Wspólnej" bo mecze zakodowane :) No i jakie baty ? :)
U nas psycha jak zwykle siadła. Nie mamy mentalności zwycięzców. Mieliśmy dobrą sytuację startową w grupie ale żeby przy stanie 24:24 serwować w siatę i w takim momencie oddawać cenny punkt ? Niestety dużo było takich zepsutych zagrywek.
No i nie ma wielkiego zdziwienia. Amerykanie w rankingu FIVB są przed nami ergo są lepsi i wczoraj to pokazali.
Jeszcze nie wszystko stracone- musimy teraz wygrać z Włochami, Iranem i Francją :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.09.2014 07:52

Blaugrana napisał(a):Jeszcze nie wszystko stracone- musimy teraz wygrać z Włochami, Iranem i Francją :)

Wygramy :idea: :D

Wczoraj oglądałem na laptopie dzięki temu linkowi >>> http://live.drakulastream.eu/ podanym przez Tomka :idea: (str.12 tego wątku)

Nawet była dobra jakość i nie rwało przekazu :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.09.2014 08:02

Janusz Bajcer napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Jeszcze nie wszystko stracone- musimy teraz wygrać z Włochami, Iranem i Francją :)

Wygramy :idea: :D

Wczoraj oglądałem na laptopie dzięki temu linkowi >>> http://live.drakulastream.eu/ podanym przez Tomka :idea: (str.12 tego wątku)

Nawet była dobra jakość i nie rwało przekazu :D

Ja mam Polsat + 4 siatkarskie programy na okoliczność MŚ :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.09.2014 08:12

Ja mam tzw. kablówkę (RTK) - ale nie znaleźli wielu chętnych na przekaz siatkówki "kablem" :cry:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 11.09.2014 08:14

Jak przegramy z robitymi zupełnie Włochami, to nie mamy czego szukać :roll: ,
przy całej mojej sympatii do Italii, mam nadzieję, że ich "dobijemy" :wink: .
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 11.09.2014 09:39

Program minimum:
Wygrać z Włochami za 3 pkt i przegrać po 2:3 z Iranem i Francją za 2x1pkt i w sumie te 5 pkt powinno wystarczyć.

Jak będzie zobaczymy :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone