Re: SIATKÓWKA
napisał(a) GSM » 26.09.2019 22:25
alechandro napisał(a):Już dawno nie oglądałem siatkówki ale zachęcony tymi achami z każdej strony postanowiłem obejrzeć tą profanację. Nie wiem jak oni doszli do półfinału ale zakładam, że mieli po drodze Lichtensztain czy Andorę. Jakieś Leony, Bieńki...co to jest ? Już dawno nie widziałem tak słabej drużyny.
Ty to musisz być strasznie zgorzkniałym człowiekiem,bez urazy i bez "kitu"

,ale jak się Ciebie czyta to jakaś tragiczna wewnętrzna\duchowa frustracja wychodzi.Na siłe zawsze próbujesz być złośliwy,regularnie widzisz we wszystkich ich "nędze" ,a siebie pozycjonujesz w roli "zwycięzcy" ,mimo iż Twoje zachowanie świadczy o czymś przeciwnym.Brak pokory to przecież cecha słabych niedojrzałych jednostek.
...
Co do meczu to zasłużona wygrana Słowenii,nasi grali po prostu marnie,ale we wcześniejszych spotkaniach które dość łatwo wygrywaliśmy również było widać nienajlepszą forme.Jakość przeciwników troche to przykrywała,jednak od początku nie graliśmy pewnie i na odpowiednim poziomie.Tak naprawdę to mi siedzą w głowie Igrzyska bo to zawsze numer 1 ,a nie ma żadnego medalu i właśnie choćby i brąz ,byłby dopełnieniem ogólnego pozytywizmu ostatnich kilkunastu lat.