Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Siatkówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damianisko5
Cromaniak
Re: SIATKÓWKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 24.09.2019 07:04

ajdadi napisał(a):Oby tak dalej...niech będzie nawet i sparingowo... :D

Mecz nie był porywający a zdecydowanie był nerwowy. Mnóstwo błędów, na szczęście więcej po stronie Niemców. 3 do zera i teraz jedziemy do Słowenii na mecz z gospodarzami o finał Mistrzostw.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.09.2019 07:54

W Słowenii trzech Czarnych gra ... moje serce będzie rozdarte troszkę :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.09.2019 07:56

Tych trzech...niech grają o brąz.
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 24.09.2019 07:59

Janusz Bajcer napisał(a):Tych trzech...niech grają o brąz.

Będę trzymać kciuki :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.09.2019 08:03

Habanero napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Tych trzech...niech grają o brąz.

Będę trzymać kciuki :D

W sumie to dobry plan :oczko_usmiech:
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.09.2019 21:21

Po tych trzech setach mogę powiedzieć , że ciężko będzie...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.09.2019 21:51

Dzisiaj wszyscy grali słabo :cry: ... i został mecz sobotę tylko o brąz.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 26.09.2019 21:51

Trochę lipa ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2019 21:52

Już dawno nie oglądałem siatkówki ale zachęcony tymi achami z każdej strony postanowiłem obejrzeć tą profanację. Nie wiem jak oni doszli do półfinału ale zakładam, że mieli po drodze Lichtensztain czy Andorę. Jakieś Leony, Bieńki...co to jest ? Już dawno nie widziałem tak słabej drużyny.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.09.2019 21:54

Ja tam się słabo znam na siatkówce, ale mam wrażenie, że ten Leon to lekko przereklamowany.
I jakos nie widziałem żeby chłop żył tym meczem jak pozostali.
Udało się to się udało, nie to trudno.....taka praca.

To nie Słoweńcy wygrali.
To my przegralismy.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 26.09.2019 22:25

alechandro napisał(a):Już dawno nie oglądałem siatkówki ale zachęcony tymi achami z każdej strony postanowiłem obejrzeć tą profanację. Nie wiem jak oni doszli do półfinału ale zakładam, że mieli po drodze Lichtensztain czy Andorę. Jakieś Leony, Bieńki...co to jest ? Już dawno nie widziałem tak słabej drużyny.

Ty to musisz być strasznie zgorzkniałym człowiekiem,bez urazy i bez "kitu" ;) ,ale jak się Ciebie czyta to jakaś tragiczna wewnętrzna\duchowa frustracja wychodzi.Na siłe zawsze próbujesz być złośliwy,regularnie widzisz we wszystkich ich "nędze" ,a siebie pozycjonujesz w roli "zwycięzcy" ,mimo iż Twoje zachowanie świadczy o czymś przeciwnym.Brak pokory to przecież cecha słabych niedojrzałych jednostek.
...

Co do meczu to zasłużona wygrana Słowenii,nasi grali po prostu marnie,ale we wcześniejszych spotkaniach które dość łatwo wygrywaliśmy również było widać nienajlepszą forme.Jakość przeciwników troche to przykrywała,jednak od początku nie graliśmy pewnie i na odpowiednim poziomie.Tak naprawdę to mi siedzą w głowie Igrzyska bo to zawsze numer 1 ,a nie ma żadnego medalu i właśnie choćby i brąz ,byłby dopełnieniem ogólnego pozytywizmu ostatnich kilkunastu lat.
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 27.09.2019 07:05

Mecz Polaków odbędzie się w sobotę o godzinie 18 w słynnej hali Bercy w Paryżu. A może /pół żartem, pół serio/ meczyk gdzieś na lotnisku?? Które to już miasto w tych mistrzostwach, gdzie Polacy grają. Wczoraj niemal nie istnieli polscy kibice. Wyniku się już nie zmieni, ale w takim spotkaniu sędzia powinien być innej narodowości.
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 28.09.2019 18:36

Na otarcie łez , mamy brąz...
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 28.09.2019 18:53

ajdadi napisał(a):Na otarcie łez , mamy brąz...

Brawo :D
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 28.09.2019 19:05

Dziś reprezentacja pokazała, że mecz z Słowenia był "wypadkiem przy pracy". Nawet najlepszym trafia się gorszy dzień.
Gratulacje i czekamy na kolejne sukcesy!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone