Faktycznie dobrych siatkarzy mamy sporo.
Na Uniwersjadzie też było OK, chociaż finał przegrali 2:3 (z Włochami)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Zupełnie normalnie.
Z tego co czytałem priorytetem są IO, a nie LN, więc nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
.png)
sviva napisał(a):A jak zapatrujecie się na fakt, że Vital zostawił chłopaków i nie poprowadzi ich w meczu o 3 miejsce - wraca do Polski trenować główną grupę w Zakopanem
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Drużyna marzeń Ligi Narodów 2019
najlepszy rozgrywający: Micah Christenson (USA)
najlepsi przyjmujący: Jegor Kliuka (Rosja), Dimitrij Wołkow (Rosja), Bartosz Bednorz (Polska)
najlepsi środkowi: Maxwell Holt (USA), Iwan Jakowlew (Rosja)
najlepszy libero: Erik Shoji (USA)
MVP/najlepszy atakujący: Matthew Anderson (USA)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):sviva napisał(a):A jak zapatrujecie się na fakt, że Vital zostawił chłopaków i nie poprowadzi ich w meczu o 3 miejsce - wraca do Polski trenować główną grupę w Zakopanem
Jak na razie nie widać, aby brakowało Vitala ...

.png)
sviva napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):sviva napisał(a):A jak zapatrujecie się na fakt, że Vital zostawił chłopaków i nie poprowadzi ich w meczu o 3 miejsce - wraca do Polski trenować główną grupę w Zakopanem
Jak na razie nie widać, aby brakowało Vitala ...
Nie widać braku Vitala a może widać obecność Bednaruka ??:)
Dla mnie z całym szacunkiem dla Trenera bo fachowcem jest pierwszej wody to niedorzeczne i nienormalne, że przed ostatnim meczem turnieju o medal opuszcza drużynę (wiem, że drugi garnitur, wiem, że jak mówi A. Wrona "drużyna straceńców i lot skazańców") ale jednak Reprezentację Polski w międzynarodowym turnieju i leci trenować resztę zawodników tak jakby ten jeden trening miał zapewnić awans na IO. Tym bardziej dziwne bo wczoraj słyszałem rozmowę z Michałem Mieszko Gogolem (asystent Vitala, który został w Zakopanem i trenował z zespołem na kwalifikacje), że to zgrupowanie jest strasznie długie bo 17 dni, że muszą odpocząć dlatego dni resetu (spływ Dunajcem, ognisko na Gubałówce). Nie można było tego tak zaplanować, że ognisko zrobić właśnie w dniu meczu tak aby trener przyleciał z zawodnikami? Zwłaszcza, że 5-tka dołącza do reszty i będzie się przygotowywała do turnieju kwalifikacyjnego. Im też trzeba było dać wolne aby mieli 1 trening z drużyną więcej![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Jestem pod wrażeniem dzisiejszej gry naszej drużyny![]()
BRAWO