.png)
Potter napisał(a):...
Kiedy na telebimie pokazywano autokar wiozący naszych na stadion widziałam wokół siebie ludzi, którym łezka z oka popłynęła ...
.png)
,
..png)
.png)
mysza73 napisał(a):FORZA ITALIA,
dobrze, że mogę to napisać, bo powiedzieć tego dziś nie dała bym rady,
gdyż głos mój zanikł, odbija się gdzieś od ścian Areny Kraków
![]()
.
Ale warto było, to był genialny mecz, a hala w Krakowie jest jeszcze bardziej genialna.
Do tej pory za najbardziej przyjazną kibicowi halę (poza radomskim mosir-em rzecz jasna) uważałam hale w Gdańsku, ale od dziś zmiana lidera, hala w Krakowie bije ją o głowę
.
Sprwdziłam, z każdego miejsca, nawet tego hen heh wysoko, wszystko doskonale widać, no może kolczyka Ivana Zaytseva bym tam nie widziała, ale naprawdę jest ok
.
Oczywiście podzielę się wszystkimi szczegółami, kto grał dobrze, a kto tylko dobrze wyglądał, ale to w wędrówkach mych, bo zdjęć i wrażeń mam sporo.
.png)
rysiek_r74 napisał(a):
Mycha, ale zazdroszczę ci tego meczu![]()
Oglądałem go w tv, ale dopiero po zwycięstwie naszych chłopaków, a więc od końcówki trzeciego seta.
rysiek_r74 napisał(a):Włosi z piekła do raju, a w czwartym secie francuzi byli w ciężkim szoku![]()
Z rozmysłem głębokim dokonałam tego wyborurysiek_r74 napisał(a):super mecz sobie wybrałaś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
mysza73 napisał(a):...choć serce do Wrocławia mnie ciągnęło.

.png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...choć serce do Wrocławia mnie ciągnęło.
A w sobotę Cię nie pociągnie ?![]()
Wiem, że pewnie wejdzie drugi skład i przeciwnik taki trochę mniej .... ale mogłabyś nieco "w polu odrobić" za wczoraj ..... i może ja wzięłabym te bilety co to nimi ktoś mi przed powiekami macha ...![]()
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ta wolontariuszka ciągle za mną chodziła![]()
Naprawdę
kaszubskiexpress napisał(a):Kanada wygrywa przy aplauzie publiczności, która zdecydowanie za nimi trzymała kciuki.
.png)
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ta wolontariuszka ciągle za mną chodziła![]()
Naprawdę
Mąż mówił, że wczoraj też ciągle jakieś wolontariuszki pytały, czy nie potrzebuje jakiejś pomocy,
mnie tam nikt nic takiego nie zaproponował![]()
![]()

.png)
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ta wolontariuszka ciągle za mną chodziła![]()
Naprawdę
Mąż mówił, że wczoraj też ciągle jakieś wolontariuszki pytały, czy nie potrzebuje jakiejś pomocy,
mnie tam nikt nic takiego nie zaproponował![]()
![]()
bo tam nie było wolontariuszy![]()
![]()
![]()
https://www.cro.pl/weekendowe-wedrowki-myszy-t39135-1770.html
no i gdzie fotki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja rozumiem, że gardło boli, ale chyba nie łapki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)