rysiek_r74 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Fotka z meczu Ru-Can
nic, tylko pozazdrościć
Dzięki
Właśnie przygasło światło w hali, jakiś problem techniczny.
Siara.
.png)
rysiek_r74 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Fotka z meczu Ru-Can
nic, tylko pozazdrościć
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Fotka z meczu Ru-Can
nic, tylko pozazdrościć
Dzięki
Właśnie przygasło światło w hali, jakiś problem techniczny.
Siara.
.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):(...) Taka praca, przyznam, że przyjemna, bo moja rola ogranicza się do odpalenia rezerwowego zasilania na wypadek przerwy w dostawie energii dla wozu transmisyjnego. Szanse na to bliskie zeru więc luzik. (...)
kaszubskiexpress napisał(a):(...) Właśnie przygasło światło (...)

.png)
mysza73 napisał(a):Przysnąłeś,
a mówiłam, że pomocnik by się przydał.
Vjetar napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):(...) Taka praca, przyznam, że przyjemna, bo moja rola ogranicza się do odpalenia rezerwowego zasilania na wypadek przerwy w dostawie energii dla wozu transmisyjnego. Szanse na to bliskie zeru więc luzik. (...)kaszubskiexpress napisał(a):(...) Właśnie przygasło światło (...)
Oczywiście złośliwie i tendencyjnie wyjęte z kontekstu...
![]()
![]()

.png)
. Jak to powiedział mój mąż - nawet Polska-Grecja w 2012 się nie umywało ...
.png)
Potter napisał(a):Ja tylko tak na marginesie dodam, że jeśli ktoś jeszcze zastanawia się czy iść na mecz polskiej reprezentacji ( a ma taka możliwość) to niech się nie zastanawia. Albo niech odda/sprzeda mi bilety
.
To co się działo na stadionie i wokół przerosło moje oczekiwanie. Jak to powiedział mój mąż - nawet Polska-Grecja w 2012 się nie umywało ...
Zaczęło się już w momencie wyjścia z tramwaju na rondzie Waszyngtona ... Ten pomruk dochodzący ze stadionu ... Motylki zaczęły świdrować mi w brzuchu i tak było przez kilka następnych godzin ...
Kiedy na telebimie pokazywano autokar wiozący naszych na stadion widziałam wokół siebie ludzi, którym łezka z oka popłynęła ...
A samo wejście zawodników na płytę ... Ta burza oklasków ... Po minach zawodników widać było ogromne wzruszenie .... Zastanawiałam się czy dadzą radę grać ....
I mimo, że czasami nie widziałam piłki i tylko po ruchu ręki sędziego widziałam kto zdobył pkt (mimo miejsc 1 kategorii na płycie) ani przez mikrosekundę nie żałowałam, że nie siedzę w domku rozwalona w fotelu ....
Fajnie jest być w takiej chwili w takim miejscu ...
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Pewnie juz sporo bluzgów poleciało w necie (nie miałem czasu śledzić) ale ja MUSZĘ z okazji NIEMOŻNOŚCI oglądania Mistrzostw Świata pod PATRONATEM PREZYDENTA się WYŻALIĆ....
Uważam, że ten skok na kasę Panów Solorza, Libickiego i tego no.... KMITY ....nie pozostanie bez konsekwencji dla ich nieposzlakowanej dotąd opinii
Ja w każdym razie NIGDY, PRZENIGDY nie zapłacę ani złotówki na produkty tej Grupy (Plus, Polsaty, Ipla etc)