Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Siatkówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran
Re: MŚ w siatkówce - Polska 2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.09.2014 20:33

rysiek_r74 napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Fotka z meczu Ru-Can

nic, tylko pozazdrościć :papa:

Dzięki
Właśnie przygasło światło w hali, jakiś problem techniczny.
Siara.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.09.2014 20:34

rysiek_r74 napisał(a):

a ja jutro dzięki "świagrowi" oglądnę na żywca naszych z kangurami :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.09.2014 20:38

Ja chyba dla naszych tez wykupie w Upc.
Następnych mistrzostw świata u nas mogę nie doczekać.
:P
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 02.09.2014 07:25

kaszubskiexpress napisał(a):
rysiek_r74 napisał(a):

Dzięki
Właśnie przygasło światło w hali, jakiś problem techniczny.
Siara.

Przysnąłeś :wink: ,
a mówiłam, że pomocnik by się przydał :mrgreen: .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2014 07:42

Dzisiaj grają:

13:00 Argentyna - Serbia
13:00 Stany Zjednoczone - Iran

16:30 Wenezuela - Kamerun
16:30 Belgia - Portoryko

20:15 Australia - Polska
20:15 Francja - Włochy
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 02.09.2014 07:49

Wczorajsze wyniki

Grupa B - Katowice
Brazylia – Niemcy 3:0 (25:21, 25:19, 25:17)
Finlandia – Kuba 3:2 (18:25, 21:25, 27:25, 25:23, 15:12)
Korea Płd. – Tunezja 3:1 (24:26, 26:24, 25:21, 25:18)

Grupa C - Gdańsk
Rosja – Kanada 3:0 (25:21, 25:19, 25:21)
Meksyk – Bułgaria 0:3 (16:25, 17:25, 21:25)
Chiny – Egipt 3:1 (25:20, 25:20, 23:25, 33:31)

Dzisiejsze mecze

13:00 Argentyna - Serbia
13:00 Stany Zjednoczone - Iran

16:30 Wenezuela - Kamerun
16:30 Belgia - Portoryko

20:15 Australia - Polska
20:15 Francja - Włochy
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 02.09.2014 07:49

Widzę Janusz, że myślimy od rana o tym samym :wink: .
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.09.2014 08:09

kaszubskiexpress napisał(a):(...) Taka praca, przyznam, że przyjemna, bo moja rola ogranicza się do odpalenia rezerwowego zasilania na wypadek przerwy w dostawie energii dla wozu transmisyjnego. Szanse na to bliskie zeru więc luzik. (...)

kaszubskiexpress napisał(a):(...) Właśnie przygasło światło (...)

Oczywiście złośliwie i tendencyjnie wyjęte z kontekstu...

:oczko_usmiech: :lol: :papa:
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 02.09.2014 08:10

:( Niestety niektórzy nie obejrzą meczu....
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.09.2014 08:29

mysza73 napisał(a):Przysnąłeś :wink: ,
a mówiłam, że pomocnik by się przydał :mrgreen: .

:mrgreen:

Vjetar napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):(...) Taka praca, przyznam, że przyjemna, bo moja rola ogranicza się do odpalenia rezerwowego zasilania na wypadek przerwy w dostawie energii dla wozu transmisyjnego. Szanse na to bliskie zeru więc luzik. (...)

kaszubskiexpress napisał(a):(...) Właśnie przygasło światło (...)

Oczywiście złośliwie i tendencyjnie wyjęte z kontekstu...

:oczko_usmiech: :lol: :papa:

Ja dbam oczywiście tylko o zasilenie wozu transmisyjnego, więc to był problem techników hali.

Ale odebrałem kilka esów od znajomych z pytaniem, czy mnie gonią po hali :mrgreen:

Hala nie będzie pusta w weekend.
Podobno na mecz Rosja-Bułgaria nie ma biletów.
Weekend, więc mieszkańcy Kaliningradu w ciągu dnia po centrach handlowych a potem do Ergo Areny.

:hut:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 02.09.2014 11:23

Ja tylko tak na marginesie dodam, że jeśli ktoś jeszcze zastanawia się czy iść na mecz polskiej reprezentacji ( a ma taka możliwość) to niech się nie zastanawia :lol: . Albo niech odda/sprzeda mi bilety :mrgreen: .
To co się działo na stadionie i wokół przerosło moje oczekiwanie :oczko_usmiech: . Jak to powiedział mój mąż - nawet Polska-Grecja w 2012 się nie umywało ...
Zaczęło się już w momencie wyjścia z tramwaju na rondzie Waszyngtona ... Ten pomruk dochodzący ze stadionu ... Motylki zaczęły świdrować mi w brzuchu i tak było przez kilka następnych godzin ...
Kiedy na telebimie pokazywano autokar wiozący naszych na stadion widziałam wokół siebie ludzi, którym łezka z oka popłynęła ...
A samo wejście zawodników na płytę ... Ta burza oklasków ... Po minach zawodników widać było ogromne wzruszenie .... Zastanawiałam się czy dadzą radę grać ....
I mimo, że czasami nie widziałam piłki i tylko po ruchu ręki sędziego widziałam kto zdobył pkt (mimo miejsc 1 kategorii na płycie) ani przez mikrosekundę nie żałowałam, że nie siedzę w domku rozwalona w fotelu ....
Fajnie jest być w takiej chwili w takim miejscu ... :papa:
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 02.09.2014 12:01

Potter napisał(a):Ja tylko tak na marginesie dodam, że jeśli ktoś jeszcze zastanawia się czy iść na mecz polskiej reprezentacji ( a ma taka możliwość) to niech się nie zastanawia :lol: . Albo niech odda/sprzeda mi bilety :mrgreen: .
To co się działo na stadionie i wokół przerosło moje oczekiwanie :oczko_usmiech: . Jak to powiedział mój mąż - nawet Polska-Grecja w 2012 się nie umywało ...
Zaczęło się już w momencie wyjścia z tramwaju na rondzie Waszyngtona ... Ten pomruk dochodzący ze stadionu ... Motylki zaczęły świdrować mi w brzuchu i tak było przez kilka następnych godzin ...
Kiedy na telebimie pokazywano autokar wiozący naszych na stadion widziałam wokół siebie ludzi, którym łezka z oka popłynęła ...
A samo wejście zawodników na płytę ... Ta burza oklasków ... Po minach zawodników widać było ogromne wzruszenie .... Zastanawiałam się czy dadzą radę grać ....
I mimo, że czasami nie widziałam piłki i tylko po ruchu ręki sędziego widziałam kto zdobył pkt (mimo miejsc 1 kategorii na płycie) ani przez mikrosekundę nie żałowałam, że nie siedzę w domku rozwalona w fotelu ....
Fajnie jest być w takiej chwili w takim miejscu ... :papa:

a zdjęcia to gdzie :?: :?: :?: :?: :?:
tomekm67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 02.09.2014 12:26

Dla tych którzy aktualnie w pracy przy komputerze:
http://www.stream2watch.me/live-tv/rai- ... ive-stream
;)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 02.09.2014 20:33

Pewnie juz sporo bluzgów poleciało w necie (nie miałem czasu śledzić) ale ja MUSZĘ z okazji NIEMOŻNOŚCI oglądania Mistrzostw Świata pod PATRONATEM PREZYDENTA się WYŻALIĆ....

Uważam, że ten skok na kasę Panów Solorza, Libickiego i tego no.... KMITY ....nie pozostanie bez konsekwencji dla ich nieposzlakowanej dotąd opinii ;)

Ja w każdym razie NIGDY, PRZENIGDY nie zapłacę ani złotówki na produkty tej Grupy (Plus, Polsaty, Ipla etc)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2014 20:58

tony montana napisał(a):Pewnie juz sporo bluzgów poleciało w necie (nie miałem czasu śledzić) ale ja MUSZĘ z okazji NIEMOŻNOŚCI oglądania Mistrzostw Świata pod PATRONATEM PREZYDENTA się WYŻALIĆ....

Uważam, że ten skok na kasę Panów Solorza, Libickiego i tego no.... KMITY ....nie pozostanie bez konsekwencji dla ich nieposzlakowanej dotąd opinii ;)

Ja w każdym razie NIGDY, PRZENIGDY nie zapłacę ani złotówki na produkty tej Grupy (Plus, Polsaty, Ipla etc)

Ja jestem w Plusie i mam Polsat.
To Polsat wykupił prawa do MŚ. Gdyby nie starania Solorza nie byłoby ich w Polsce. Wydali na to kupę kasy. Takie jest prawo rynku, niestety. Chcieli by im się to chociaż zwróciło.
Prawdopodobnie gdybym nie miała Polsatu też bym puściła niejedną wiązankę. Tylko nie jestem pewna na kogo.. I prawdopodobnie na TVP ktora jest telewizją publiczną, misyjną i poskąpiła kasy by wykupić prawa do transmisji (na mecze przynajmniej Polaków), od prywatnej telewizji .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone