Park Narodowy Krugera
.png)

.png)
Martini2000 napisał(a):Ja się cieszę że 2 x w tym roku odwiedzę CRO , a tu niektórzy w w 1 rok zwidzieli pół świata ...
DamianM napisał(a):Miałem okazję być w Styczniu w Kenia (Amboseli Park)tyle zwierząt tam nie było.
Ale głównym celem była ta góra z tyłu
.png)
fofak napisał(a):Martini2000 napisał(a):Ja się cieszę że 2 x w tym roku odwiedzę CRO
Ja, że raz ZOO.
a i byłem w Ostrawie - a tak na poważnie chodziło mi o koszty / finanse , jako rodzina 2+2 ciężko tak podróżować w rozsądnych pieniądzach chyba . Wiem że świat jest piękny i warto go zwiedzać , ale skąd brać dudki .png)
DamianM napisał(a):Tak ,zdobyliśmy Kili![]()
Martini2000 napisał(a):fofak napisał(a):Martini2000 napisał(a):Ja się cieszę że 2 x w tym roku odwiedzę CRO
Ja, że raz ZOO.
Ja się cieszę że mogę zabrać dzieci na 2-3 tygodnie do CRO , bo wiem że jest wiele rodzin których nie stać na wyjazd na wakacje.... Jak dzieci podrosną to chce z Żoną zrobić objazdówkę po Europie albo wynajętym kamperem albo zrobionym przez siebie (jak się uda)
.png)
DamianM napisał(a):Tak ,zdobyliśmy Kili![]()
Martini2000 napisał(a):tak na poważnie chodziło mi o koszty / finanse , jako rodzina 2+2 ciężko tak podróżować w rozsądnych pieniądzach chyba . Wiem że świat jest piękny i warto go zwiedzać , ale skąd brać dudki
Ja się cieszę że mogę zabrać dzieci na 2-3 tygodnie do CRO , bo wiem że jest wiele rodzin których nie stać na wyjazd na wakacje.... Jak dzieci podrosną to chce z Żoną zrobić objazdówkę po Europie albo wynajętym kamperem albo zrobionym przez siebie (jak się uda)