Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoźnica 3osoby?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martol92
Odkrywca
Rogoźnica 3osoby?

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 30.03.2011 18:45

Witam, w tym roku wybieramy się po raz drugi do Chorwacji. W 2010r odwiedziliśmy południowe rejony, mianowicie Orebic.
Teraz natomiast jesteśmy nastawieni na Rogoźnicę. Poszukuję apartamentu dla 3 osób, w pokojach najlepiej 2osoby razem(para) i jedna osobno. Zależy nam również na pięknym tarasie, by móc zjeść rano śniadanko :)
Cena sugerowana- do 45euro/dobra. Termin- środek czerwca.
Dajcie co macie ludki :)
szakal36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szakal36 » 30.03.2011 19:12

Byłem w Rogoznicy dwa razy. W tym okresie kiedy chcesz jechać, nie ma najmniejszych problemów z znalezieniem kwatery. Ja jechałem większą ekipa więc nic niestety nie polecę dokładnie. Ale, wjeżdżając do Rogoznicy, na rondzie w lewo "trzeci wyjazd" i za kilkadziesiąt metrów po lewej stronie zaczynają sie domki w których bez problemu coś znajdziesz.
Może ktoś będzie miał coś dokładniejszego. Pozdrawiam.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.03.2011 20:20

szakal36 napisał(a):... na rondzie w lewo "trzeci wyjazd" ...

Albo przed rondem w prawo i do końca, to wylądujesz przy pełnym morzu, a nie zatoce, a dalej jak wyżej :wink:
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 31.03.2011 06:01

martol92 napisał(a):Cena sugerowana- do 45euro/dobra. Termin- środek czerwca.

Jedziesz w ciemno w tym termininie i wybierasz, przebierasz w ofertach.
martol92
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 31.03.2011 14:43

Naprawdę sądzicie, że bez stresu mogę jechać w ciemno?
Właściwie to ciekawa przygoda :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.03.2011 14:48

martol92 napisał(a):Naprawdę sądzicie, że bez stresu mogę jechać w ciemno?
Właściwie to ciekawa przygoda :)

Środek czerwca?
Jakbym powiedział, że będą za tobą biegali, to może bym przesadził,
ale że lepiej pojechać, obejrzeć, potargować się niż brać kota w worku, to możesz być pewien.

Jadąc z Gdańska, to zaplanuj tak, żeby na miejscu nie być później niż w południe.

Zawsze to będziecie mieli trochę czasu, żeby jeszcze popatrzeć, czy otwarte morze, czy zatoka,
a jeżeli zatoka, to z której strony wyspy. A może jednak wyspa?
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 31.03.2011 16:24

2 lata temu w popularniejszym Primostenie byłam od 11 czerwca - obłożenie kwater było na poziomie 10-15%. Przyros ilości turystów zaobserwowałam gdy skończył sie rok szkolny ;)

Ważne żebyś był do południa bo pod wieczór to wy będziecie zmęczeni a własciciele to wykorzystają.
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 03.04.2011 17:34

martol92 napisał(a):Witam, w tym roku wybieramy się po raz drugi do Chorwacji. W 2010r odwiedziliśmy południowe rejony, mianowicie Orebic.
Teraz natomiast jesteśmy nastawieni na Rogoźnicę. Poszukuję apartamentu dla 3 osób, w pokojach najlepiej 2osoby razem(para) i jedna osobno. Zależy nam również na pięknym tarasie, by móc zjeść rano śniadanko :)

Witam:))
Prosze o kontakt; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 05.04.2011 13:58

jedź w ciemno, a jak nie chcesz to polecam Zdravko Skarpa mozesz wyszukać w google. Super ludzie i kwatera
bikerenko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikerenko » 05.04.2011 14:04

11-12 lipiec to chyba jeszcze w miare normalny czas na szukanie czegoś w okolicach Breliw ciemno? Ma znaczenie czy będe tam w niedziele, poniedziałek albo wtorek? Wiem, że najlpiej szukać do południa i tak własnie planuje. Najpierw nocleg tranzytowy na Slowacji potem Plitvice i wtedy już do Breli. Planowac jest fajnie ale nie wszystko wypali z pewnością.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 05.04.2011 14:59

martol92 napisał(a):Witam, w tym roku wybieramy się po raz drugi do Chorwacji. W 2010r odwiedziliśmy południowe rejony, mianowicie Orebic.

Dzis mam kurczaka i frytki na obiad
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 06.04.2011 07:30

bikerenko...........jak chcesz to zrobić ? nocleg na Słowacji -ok , dojazd (3-5 h) i zwiedzanie J. PLTWICKICH( min. 3-4 h) później jeszcze dojazd do Breli i chcesz tam być przed południem ??? chyba że planujesz nocleg w Plitwicach bo jedynie w ten sposób możesz to zrealizować , najlepiej ( wg mnie) "szukać"w poniedziałek ale ..........powodzenia
ewik 111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewik 111 » 06.04.2011 17:16

Polecam
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Byłam tam z rodzinką w 2010r. Apartament nowoczesny, czyściutki, pachnący, blisko morza, jeden z lepszych w Rogoznicy.
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 17.04.2011 20:39

Może to ,niezłe widoczki z tarasu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje