napisał(a) rafsik » 03.01.2018 21:08
Cześć,
to mój pierwszy post na tym forum, proszę Was o pomoc w znalezieniu odpowiedniego apartamentu.
Postanowiliśmy razem z żoną, że wakacje 2018 spędzimy w Chorwacji. Dla mojej żony będzie to pierwszy raz w tym kraju, ja byłem tam dotychczas 3-krotnie (2x na Istrii i raz na wyspie Brac). Były to wyjazdy z rodzicami na początku tego stulecia, teraz przyszedł czas na samodzielne decydowanie o kierunku wakacyjnym (i samodzielne opłacanie tego wyjazdu

). Pojedziemy razem z 1,5-roczną córką. Po lekturze informacji zamieszczonych w sieci jesteśmy nastawieni na wypoczynek w Tucepi.
Chcielibyśmy wynająć apartament na 10 nocy, w dowolnym terminie pomiędzy 15 czerwca a 5 lipca tego roku. Zależy nam na bliskości do plaży (żeby nie musieć daleko targać zestawu plażowego i móc szybko przemieszczać się na linii plaża-pokój - to ze względu na małą). Czy jest coś co polecacie? Z tego co wyczytałem najlepszą opcją będzie południowa część Tucepi.
Ja znalazłem wolny apartament w Villa Ševelj w terminie 15-25 czerwca. Właściciel życzy sobie 50 EUR za dobę, co jest dla mnie akceptowalną ceną (mogę dać max 60 EUR). Niestety nie jestem pewien, czy mogę ze spokojnym sumieniem rezerwować ten apartament z uwagi na niepochlebną opinię o tym miejscu, którą można przeczytać na tym forum (
nie-polecam-matko-marija-sevelj-tu-epi-t39187.html). Czy ten apartament jest OK (czy ktoś go zweryfikował)? Będę bardzo wdzięczny jeśli prześlecie mi inne propozycje, co do których jakości jesteście pewni.
Dziękuję i pozdrawiam,
Rafał