Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Renault - użytkownicy!

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.06.2005 09:25

volumen napisał(a):
Skubi napisał(a):
volumen napisał(a):Panie, Panowie. O co Wy się tu wadzicie? Przecież od dawna wiadomo, że najlepsze jest Suzuki. Z klimą 8)

A czy to niej czasem tak, że do klimy dorobiony został ten samochód :oczko_usmiech:
Pzdr

A nie, tak to się konstruuje kabriolety :lol:

Ahaaa......
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.06.2005 09:34

Waldi napisał(a):Co do minimalnego zużycia, to mnie udało się raz uzyskać 6l/100km przy pełnym obciążeniu, ale wtedy w zasadzie nie przekraczałem 90km/h. czyli niby jest możliwe.
Ja osobiście jeżdżę na zmiane Scenikiem i Fordem Mondeo i nie narzekam. każdy ma swoje zalety.

Wynik podany przez ciebie w takich warunkach nie jest dla mnie zaskoczeniem - jest to całkiem realne.Natomiast dla mnie samego jest do tej pory prawie nierealne zużycie, jakie pokazał komputer na odcinku z Zakopanego do rogatek Krakowa - 4,8l/100km, chociaż w tą stronę jest faktycznie więcej zjazdów i jechały tylko dwie osoby.
A może komputer się popsuł :?:
Waldi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldi » 17.06.2005 10:11

Jeżeli jechałeś z góki, to całkiem możliwe. Przy wysokich samochodach ważny jest też kierunek wiatru. Najgorze jak ma się pod górkę i pod wiatr :lol:
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 20.06.2005 20:55

wracając do Logana - nie tylko on ma ustawianie lusterek z zewnątrz. Byłem dzisiaj w salonie Suzuki i o zgrozo Suzuki Ignis też tak ma - a różnica w wielkości. Uderzyłem się w piersi - moja Thalia jest lepsza. A że się komuś nie podoba - jak jadę to nie widzę czym
pozdrówka bosc :lol:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.06.2005 21:51

bosc napisał(a):wracając do Logana - nie tylko on ma ustawianie lusterek z zewnątrz. Byłem dzisiaj w salonie Suzuki i o zgrozo Suzuki Ignis też tak ma - a różnica w wielkości. Uderzyłem się w piersi - moja Thalia jest lepsza. A że się komuś nie podoba - jak jadę to nie widzę czym
pozdrówka bosc :lol:

Ignis? a ile on kosztuje? Bo chyba tak z pol raza wiecej niz Loganek w podstawowej wersji 9bo tylko ten ma ustawiane lusterka z zewnatrz). moze Suzuczysko ma elektrycznie ustawiane?
Ja juz sobie ustawilam (choć przyznam, że przez chwilę poczułam się jak za starych, dobrych czasów w maluchu) i... już pewnie na amen tak zostaną, więc mi to nie przeszkadza.

Plumek
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 20.06.2005 21:56

oglądałem wersję cool coś tak (klima, radio z CD, metalik). Kosztuje 42900. A lusterka jak w Syrence - okienko i dawaj ustawiać - specjalnie się pytałem bo nie chciało mi się wierzyć. A do tego jakiś taki maławy w środku i ten bagażnik - maleństwo.
Wezyr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wezyr » 23.06.2005 13:13

No witam musze dołączyć do Właścicieli Renault (laguna kombi 96') w tym roku straci "dziewictwo" (pierwszy raz w CRO) w 2połowie sierpnia do zobaczenia na drogach.
Pavulon
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pavulon » 23.06.2005 15:03

witam

Tu czlowiek z KRC
8.07 jedziemy ekipa KRC do Igrane :)

Pozdrowienia

www.krc.prv.pl
Ostatnio edytowano 24.06.2005 09:47 przez Pavulon, łącznie edytowano 1 raz
admikiel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) admikiel » 24.06.2005 08:45

A to i ja dołoże swoje 3 grosze. Też jestem miłośnikiem francuskiej motoryzacji, choć spod innego znaku, mianowicie jestem w Klubie Cytrynki. Moją Xsarą byłem w Chorwacji 4 razy, a 1,5 miesiąca temu z racji powiększenia rodziny zmianiłem ją na C5. I już się cieszę na wyjazd nim we wrześniu do Cro.
Jest jeszcze jedna ciekawa strona dla miłośników francuzów: http://www.francuskie.pl/francuskie/index.php
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone