Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rekin

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:58

rysiek napisał(a):dobra ,dobra ale takich emocji jak łaskotanie rekina po "piętach" to raczej nie miałem na myśli

Rekin ma pięty?!
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 24.05.2004 15:05

nie wiedziałaś ? szczególnie jak jest na żyłce napięty
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 15:08

rysiek napisał(a):nie wiedziałaś ? szczególnie jak jest na żyłce napięty

na której żyłce? na mojej aorcie czy tętnicy szyjnej czy na innej żyłce ...płucnej- bo tak się wgryzł!

Ratunku wciąga!SHarK!Ratu...
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 24.05.2004 15:11

to go ugryź - to cię puści
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 15:13

bul,bul,bul,bul i nie ma mnie ,rekin poszedł na dno razem ze mną!

zdechł z niestrawności!
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 24.05.2004 15:14

no to AMEN.
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 15:16

NA WIEKI WIEKÓW.KONIEC REKINA
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 25.05.2004 09:53

ja raczej yslalem o laskotaniu kogos o bardziej ponetntch ksztaltach upsssss coz za bezwstydnik ze mnie ;)
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 25.05.2004 11:54

Cy cos się dzieje z Twoimi litelami cy ja źle widze?Lekin powyzelał?Cy nadal zadyska jak u Kozeniowskiego po 50 km?
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 27.05.2004 08:15

Szanowna Pani Danuto.Mam nadzieję że teraz dobrze Pani widzi i że nie musi wysilać swojego umysłu by zrozumieć co ja ,biedny analfabeta piszę w swoich wypocinach postowo-chorwackich.Oświadczam iż ze względu na fakt że nie może Pani rozszyfrować tych postów zawieszam swą dalszą twórczość na tymże forum do czasu aż zakonczę wynikem pozytywnym dobrowolny kurs poprawnej pisowni języka ojczystego. Pozostający pod ogromnym wrażeniem Pani pisowni jako niedościglego wzoru do naśladowania .
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 27.05.2004 11:30

jacek gryczewski napisał(a):Szanowna Pani Danuto.Mam nadzieję że teraz dobrze Pani widzi i że nie musi wysilać swojego umysłu by zrozumieć co ja ,biedny analfabeta piszę w swoich wypocinach postowo-chorwackich.Oświadczam iż ze względu na fakt że nie może Pani rozszyfrować tych postów zawieszam swą dalszą twórczość na tymże forum do czasu aż zakonczę wynikem pozytywnym dobrowolny kurs poprawnej pisowni języka ojczystego. Pozostający pod ogromnym wrażeniem Pani pisowni jako niedościglego wzoru do naśladowania .

Szanowny Panie Jacku!
Skąd ten sarkazm w przypadku Pana osoby? 8O
Proszę nie popadać w niezawionone kompleksy!
Proszę nie rezygnować z udziału w Forum z powodu mojej "pogodnie pustej" osoby, dobrze wiem, ze nie wartam by z nim konkurować!
Jeśli w jakikolwiek sposób uraziłam Pana swoim poczuciem humoru- przepraszam , nie miałam takiego zamiaru.Choć z poczuciem humoru forum co do mojej osoby - bywało różnie, zawsze miałam poczucie tego, że obcuję z ludźmi, z ich emocjami, czasami z przedziwnymi i ,że robię to z własnego wyboru. No cóż, grzeczne idą do nieba, a niegrzeczne idą tam gdzie chcą!

Z wyrazami szacunku dla Pańskiej osoby i Pańskiego umiłowania Chorwacji. Jeśli na kogoś pora w tym przypadku - to wyłącznie na mnie.
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 04.06.2004 21:08

Ja płynąc na Kornati widziałem małego rekina
Izowita
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izowita » 04.06.2004 21:33

o rany - teraz sie bedę bała sama wypływać dalej
a jade juz za tydzień :)
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 05.06.2004 22:10

Izowita napisał(a):o rany - teraz sie bedę bała sama wypływać dalej
a jade juz za tydzień :)

Mój czteroletni synek powiada mi: "tata! ty sie nie bój w Cholwacji lekina, bo przyjdzie delfin z ośmilnicą i go wyzucą. Tam, gdzie pieprz rosnie"
Jak widzicie, nie ma się czego bać :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 05.06.2004 22:37

....dzisz widzale rekina....
w talerzu.....
zaproszile kolege z polski ktory my powiedzal ze uwielbia rekini,
usmarzilismy, a on zdegustowany i rozczarowany powiedzal ze on lubi
rekiny chodowac w akwarium (w Polsce)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone