Jeżeli ktoś woli jechać dniem to po co nam jego rady

.png)

.png)
grzesiek_lbn napisał(a):Są dwa podstawowe powody (u mnie przynajmniej):
1. Krótki urlop i przy jeździe z noclegiem 4 dni w plecy.
2. Małe dzieciaki.
.png)
maluszek napisał(a):Czytam te wszystkie posty i zastanawiam się jaki jest sens jechania bez przerwy? Nie wierzę w to, że ludziom szkoda pieniędzy na nocleg? Przecież to w całym koszcie wyjazdu niewielki wydatek... A może jest jakiś inny cel w tym?
.png)
.png)
Piter_M napisał(a):Bocian napisał(a):brown napisał(a):przejechałem ok. 1,25kkm ze śląska pod Makarską z jednym ok. 15 minutowym postojem na tankowanie i zakup winiety w Słowenii.
Co na to rodzina?
Może sam jechał
.png)
stary_jac napisał(a):grzesiek_lbn napisał(a):1 - nie rozumiem , jeśli urlop krótki to i te dwa dni niewiele zmienią i tak będzie za krótki, chyba że ktoś jedzie na weekend. Najlepiej z podróży zrobić wakacyjną przygodę tzn. jakieś zwiedzanie po drodze etc.
W moim przypadku za Split to jakieś góra 12h więc jadę na raz ale np. Grecja to już nocleg + jakieś atrakcje.
Pomysłów na atrakcyjny przejazd np. na tym forum całe mnóstwo, nic tylko czerpać.
2- no w tym przypadku jazda nocna jest jakimś rozwiązaniem.

.png)
Jackar napisał(a):Grzesiek
Czwórka dzieci i jeszcze w takim wieku
Szacunek
.png)
Jackar napisał(a):grzesiek_lbn napisał(a):Jackar napisał(a):Grzesiek
Szacunek
![]()
Przecież nie jestem taki stary
Chodziło mi o różnicę wieku pomiędzy dziećmi. Najstarsze ma 7 lat, a najmłodsze rok - dobrze wyczytałem?
.png)
grzesiek_lbn napisał(a):Jackar napisał(a):grzesiek_lbn napisał(a):Jackar napisał(a):Grzesiek
Szacunek
![]()
Przecież nie jestem taki stary
Chodziło mi o różnicę wieku pomiędzy dziećmi. Najstarsze ma 7 lat, a najmłodsze rok - dobrze wyczytałem?
Dobrze wyczytałeś, 6 lat różnicy bez 3 miesięcy![]()
![]()
Ktoś musi zawyżać statystyki.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi