Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 18.05.2015 21:10

Blaugrana napisał(a):
ita napisał(a):mój stary marzy o Harleyu :roll: stary dziadek no :lol:

Etam, nie słuchaj co gadają :) że niby Harley dla dziadków :) Każdy by go chciał :)
http://www.harley-davidson.com/content/ ... mited.html

za takiego to pewnie i nerkę by oddał :D albo i dwie :lol:
ale ma wygodne siedzenie, mamy teraz całkiem podobne 8) , tylko boje się przetestować :? 8O
a niektórzy to się boją samolotami latać, wolałabym do USA lecieć i z powrotem niż motorem nad morze :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.05.2015 18:37

Ja nie boję się ani motorem ani samolotem, a to drugie uwielbiam :)
Tak bywa jak się znajduje kupon Lotto na ławce :)
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-m ... Id,1735750
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.05.2015 19:51

Blaugrana napisał(a):Ja nie boję się ani motorem ani samolotem, a to drugie uwielbiam :)

Jestem czy zdążyła szefowi w robocie w japę dać :) :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.05.2015 20:07

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja nie boję się ani motorem ani samolotem, a to drugie uwielbiam :)

Co jesteś ? Ciekawy ? :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.05.2015 20:17

Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):

Co jesteś ? Ciekawy ? :)

No :)
Ale zmuła :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 22.05.2015 10:17

Siemka :)
Co tam słychać w wielkim świecie?
Znacie takie zwierzaczki jak skrzypłocze? Na diskowery widziałem :) Brzydkie jak noc listopadowa, oślizgłe jakieś takie :) I mają błękitną krew :)
Kobitki, do boju!! ;) ;)
http://onet.tv/k/wyluzuj/najpopularniej ... amie/ln7m4
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2015 09:31

I tym skrzypłoczom i tej kobitce współczuję :) Te pierwsze paskudne, dziwaczne a z kolei mieć taki priorytet życiowy jak ona to trzeba mieć nieźle pod kopułą :)
Jakby się dzisiaj komuś nudziło to polecam- świetny film :)
http://www.cda.pl/video/218703ee/Chappie-2015-Napisy-PL
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 09:42

Priorytet życiowy całkiem, całkiem :) Co Ci się nie podoba? Ma swoje 5 minut i korzysta.
Ostatnio edytowano 23.05.2015 09:52 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 23.05.2015 09:47

Hmm, współczuć jej ? a czemu wszak to jej sposób na życie i zarabianie... pomacha trochę na siłce, po lansuje się.. udzieli wywiadu tu i tam i sobie słodko żyje :). No i pewnie zdrowa jest bo sport to zdrowie:D
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 23.05.2015 09:54

Czolem rebiata....

Za 10h startuje na blisko dwa tygodnie do Cro i... prognozy mnie przerażają. Się zastanawiam, czy w ogóle kąpielówki brać :-)
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 23.05.2015 09:57

weź weź, tylko najlepiej w postaci pianki tej co nurkowie używają :). Będziesz miał temperaturę wody jak w bałtyku :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 10:06

MRK napisał(a):Czolem rebiata....

Za 10h startuje na blisko dwa tygodnie do Cro i... prognozy mnie przerażają. Się zastanawiam, czy w ogóle kąpielówki brać :-)

Rezygnuj :) Najmocniejsi kromaniacy co byli po 20 razy, zjeździli wzdłuż i wszerz (bardziej wszerz) i wiedzą wszystko prorokują że będzie kibel :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 10:07

yzedef napisał(a):weź weź, tylko najlepiej w postaci pianki tej co nurkowie używają :). Będziesz miał temperaturę wody jak w bałtyku :)

Jak nasikasz to będzie jeszcze cieplej ;)
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 23.05.2015 10:10

yzedef napisał(a):weź weź, tylko najlepiej w postaci pianki tej co nurkowie używają :). Będziesz miał temperaturę wody jak w bałtyku :)

Ojce wychowali twardo, więc powalcze :-).

Bocian napisał(a):
MRK napisał(a):Czolem rebiata....

Rezygnuj :) Najmocniejsi kromaniacy co byli po 20 razy, zjeździli wzdłuż i wszerz (bardziej wszerz) i wiedzą wszystko prorokują że będzie kibel :)

No właśnie... Czy aby ich nie posłuchać? :-)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2015 10:11

yzedef napisał(a):Hmm, współczuć jej ? a czemu wszak to jej sposób na życie i zarabianie... pomacha trochę na siłce, po lansuje się.. udzieli wywiadu tu i tam i sobie słodko żyje :). No i pewnie zdrowa jest bo sport to zdrowie:D

Omatko...jedno słowo i taka reakcja :) "współczuję" to taki zwrot retoryczny :) Ja mogę współczuć ludziom chorym, nieszczęśliwym ale nie takiej zdrowej dziousze.
A poza tym, nie wszystko musi się podobać wszystkim :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone