ita napisał(a):ja dzisiaj witam się na smutno, nad ranem zmarła moja babcia
latałam i załatwiałam pogrzeb
jeszcze mnie czeka wizyta u księdza, ale dzisiaj już nie miałam siły..
Szczere kondolencje.
ita napisał(a):ja dzisiaj witam się na smutno, nad ranem zmarła moja babcia
latałam i załatwiałam pogrzeb
jeszcze mnie czeka wizyta u księdza, ale dzisiaj już nie miałam siły..
ipaga napisał(a):Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):Bocian napisał(a):Szczałka
się witasz...czy żegnasz..
Jak napisałaś to się witam, jakby nikt nie napisał to byłoby to pożegnanie![]()
a to tak...asekuracyjnie![]()
![]()
Katarzyny nie ma..to wrócę później![]()
bo się musze odnieść do tego co napisała..a dopiero dzisiaj mam troszkę luzu.
(auto muszą mi ''przeglądnąć'' więc ...mam czasu a ...czasu..)
Bocian napisał(a):Do wiersza zapewneChętnie poczytam dyskurs Szymborskiej z Pawlikowską - Jasnorzewską
![]()
ipaga napisał(a):Katarzynoszukam i szukam i....czy możesz mi powiedzieć gdzie jest to co napisałaś..
![]()
albom Ci ja ślepa...albo...''cenzura''..
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Do wiersza zapewneChętnie poczytam dyskurs Szymborskiej z Pawlikowską - Jasnorzewską
![]()
Przypuszczam, że wątpię
A ja w kijku parekselans materializując, raczej nie
Blaugrana napisał(a):ipaga napisał(a):Katarzynoszukam i szukam i....czy możesz mi powiedzieć gdzie jest to co napisałaś..
![]()
Ale CO napisałam ?
Chodzi Ci o interpretację w stylu - co poeta miał na myśli ?
ipaga napisał(a):Blaugrana napisał(a):ipaga napisał(a):Katarzynoszukam i szukam i....czy możesz mi powiedzieć gdzie jest to co napisałaś..
![]()
Ale CO napisałam ?
Chodzi Ci o interpretację w stylu - co poeta miał na myśli ?
Chodzi mi o Twój wiersz.. który wkleiłaś.
Nie ma go już
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Do wiersza zapewneChętnie poczytam dyskurs Szymborskiej z Pawlikowską - Jasnorzewską
![]()
Przypuszczam, że wątpię
A ja w kijku parekselans materializując, raczej nie
No widzę, że faktycznie par excellence sensu stricte
Bocian napisał(a):Z tym parekselansem to taki tekst sprzed wielu lat z Kabaretu pod Egidą jak Pietrzak był całkiem normalny
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Z tym parekselansem to taki tekst sprzed wielu lat z Kabaretu pod Egidą jak Pietrzak był całkiem normalny
Tego tekstu nie kojarzę ( mam już parę luk w pamięci) ale, że Pietrzak był kiedyś normalny to jeszcze pamiętam
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Z tym parekselansem to taki tekst sprzed wielu lat z Kabaretu pod Egidą jak Pietrzak był całkiem normalny
Tego tekstu nie kojarzę ( mam już parę luk w pamięci) ale, że Pietrzak był kiedyś normalny to jeszcze pamiętam
Pierwszorzędny kabaret był z Fronczewskim
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Z tym parekselansem to taki tekst sprzed wielu lat z Kabaretu pod Egidą jak Pietrzak był całkiem normalny
Pierwszorzędny kabaret był z Fronczewskim
Pod Egidą