Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Rzeczywiście byłNa przystawkę
Jakbyś przy tym była
Kaszubska kuchnia
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Jakbyś przy tym była
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Jakbyś przy tym była
Kaszubska kuchniaSmalec ze skwarkami i z ogórkiem
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Jakbyś przy tym była
Kaszubska kuchniaSmalec ze skwarkami i z ogórkiem
Rzeczywiście kaszubskaBo ten smalec był z tabaką
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ale tabaka w pakiecie ze smalcem czy z domu przytargana ?
Ja jadłam kiedyś ciasteczka z pewnym dodatkiemNie powiem jakim bo w Polsce jest nielegalny
W pakiecie. Zdrowotnym
A to marmolada w PL jest nielegalna?![]()
garbowski napisał(a):..majonez..musztarda..powitać wcześniej nie powitanych, oczywiście z wyjątkiem
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..majonez..musztarda..powitać wcześniej nie powitanych, oczywiście z wyjątkiem
I to i toTrafiłeś w tzw jądro sedna
![]()
Witam.
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..majonez..musztarda..powitać wcześniej nie powitanych, oczywiście z wyjątkiem
![]()
Witam.
W centrum sedna, mawiał klasyk
Byłem w sklepie meblowymKryzys na całego, pieniędzy ludziska nie mają... W kolejce do kasy z pół godziny stałem...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..majonez..musztarda..powitać wcześniej nie powitanych, oczywiście z wyjątkiem
![]()
Witam.
Byłem w sklepie meblowymKryzys na całego, pieniędzy ludziska nie mają... W kolejce do kasy z pół godziny stałem...
Za gotówkę kupywali
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Trafiłeś w tzw jądro sedna![]()
..to musiało te...sedno boleć...![]()
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..majonez..musztarda..powitać wcześniej nie powitanych, oczywiście z wyjątkiem
![]()
Witam.