Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Jara, bmw w naprawie? To one też się psuja?![]()
Jak wszystko. Zużywają się
Jara, przecież my sie nie zużywamy
Ja pisałem o przedmiotach
jara napisał(a):Ja pisałem o przedmiotach
jara napisał(a):Bocian napisał(a):To kreowanie sie na kulturalnego, grzecznego intelektualistę jest żałosne.
I to jest sednem istnienia w sieci. Ratunkiem dla z......j osobowości. Ale po jakimś czasie i tak się wyda![]()
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Trzeba dodać, że jest to sedno to dla niektórychUmówmy się że dla nielicznych.
Duża wiara w ludzi. Ja sądzę, że internet daje duże poczucie anonimowości, a przez to stania się kimś innym. Jak to było? Gieroj w necie, d..a w świecie
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):W takim razie wszystko co ktoś tu napisze jest wątpliwe
Dokładnie tak jest.
.png)
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):W takim razie wszystko co ktoś tu napisze jest wątpliwe
Dokładnie tak jest.
To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Mój landlord wykręcił żarówkę z lodowce ( w ramach oszczędności energii elektrycznej ). Jem co wymacam po ciemku

jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):W takim razie wszystko co ktoś tu napisze jest wątpliwe
Dokładnie tak jest.
To przyznaj się teraz co naprawdę wczoraj jadłeśChleb ze smalcem ?
Mój landlord wykręcił żarówkę z lodowce ( w ramach oszczędności energii elektrycznej ). Jem co wymacam po ciemku
Nosem szukaj