Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian napisał(a):Godzina czterdzieści to raczej za dużo jak na zwykłych ludzi
Boćku..jak wytrzymasz kilkanaście pierwszych minut to zareczam Ci, że przesluchasz wszystkie jego odcinki. Zieba to nie Kaszpirowski a naukowiec i nie mówi nic czego nie można wytłumaczyć naukowo
Siemka Podawali w tv w Austrii że już się odczuwa brak mielonej soi Przez jare My last day Jako, że 13 i piątek dziś na miękko. Warunki cudowne. 5 na plusie, trasy betonka Teraz Franciszek i skibus o 16tej. I koniec pieśni. Trza do chaty bo walentynka czeka Edit Kolacja zjedzona, zakrętki od słoików wylizane, czekolada z promocji dla dziecka kupiona Można wracać
Dziś był dzień strzelania rakietami do balonów Trafionych zabierał specjalny transport Przyjechało kupę ludzisków żeby na to popatrzeć Spadające balony wyłapywały takie płotki... Po wszystkim poszliśmy jak zwykle tu
Bocian-czyżby nowa dyscyplina sportowa? Uśmiałam się. ... Na mnie jutro takie widoczki w Berwang czekają Chłopaki będą szusować, a ja ........ będę się napawać I focić oczywiście!