Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
W dół kolego, w dół Dziś jest piękny dzień, nawet ciepły absolut pod Franciszka wchodzi jak złoto Tylko to austriackie disco polo w knajpie to dramat. Ale potrafią się bawić zgredy jedne Tam w dole Leogang, widoczność 50m Na razie, odpukać, bez start Raz tylko lamus drogę mi zajechał i ledwo co go minąłem bo bym go zabrał ze sobą A tak to tylko kijkiem dziurę w spodniach mi zrobił i w nodze trochę
ja już z moich wojaży wróciłam, miałam okazję posiedzieć chwile w kabinie pilota, do tego uścisk dłoni kapitana szkoda, że już po wylądowaniu śmiesznie tam, okienko takie małe, milion światełek, guziczków itd., ale fajnie było
i robie ''czystki'' w lodówce i szafce. A im więcej go słucham tym bardziej czuję się jak debil, że tylu rzeczy nie wiedziałam; o tylu nie miałam pojęcia; tyle jeszcze przede mną.. Ciemna i durna ''masa'' ze mnie, ot co Nigdy nie miałam dużego zaufania do lekarzy a teraz to zaufanie spadło niemal do zera.
ps ciekawa jestem Waszych odczuć Ja przesłuchałam zaledwie jego kilka odcinków.Biochemia nigdy mnie nie interesowała (wręcz budziła awersję) ale chyba zacznę się dokształcać
Wakacje za kilka miesięcy..Myślę, że warto posłuchać o witaminie D (to pod katem opalania). Okazuje sie, że ja straszna krzywdę robiłam nie tylko sobie ale , co gorsza, swoim dzieciom:( Jak i kiedy ze słońca korzystać bezpiecznie?! Posłuchajcie bo warto!. Ja, wierząc w mit bezpiecznego opalania, robiłam wszystko na opak:( (no bo przecież lekarze tak zalecają ) Może tylko ja taka głupia ...ale może jest ktoś, kto naiwnie wierzy w mit, i komuś ta wiedza sie przyda.
ita napisał(a): Bocian, ale piękna pogoda, zazdroszczę!
Pierwsze dwa dni masakra Teraz jest pięknie, nawet za ciepło trochę Dziś miałem bliskie spotkanie trzeciego stopnia Na przystanku skibusa Okazało sie, że ostatnie 3 dni jeździliśmy z polską ekipą, w tym z Ewą Zuber z forum Gdzieś mi tam świtało w głowie, że mogę znać te osoby Widzieliśmy się kiedyś w Borku