Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 10.02.2015 20:54

ipaga napisał(a):Sylwiula.. to z okazji tej...dziewiętnastki :smo: Zjawiskowości na kolejne latka :)

:oops: Dziękuję Kasiu :oops: :hearts:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2015 21:05

Sylwia, to za rok będzie ''dwudziestka'', jakby na to nie spojrzeć :wink: (niezła cyferka :smo: ) )
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 11.02.2015 07:14

Bocian napisał(a): U nas dziś był sanszajn i ocieplenie. Zapowiadają nawet 10 na plusie :)

Znaczy teraz zamienisz deskę na kajak :wink:

Pozdravki :papa:

ipaga napisał(a):Sylwia, to za rok będzie ''dwudziestka'', jakby na to nie spojrzeć :wink: (niezła cyferka :smo: ) )

Kasiu oby nie.... 2 "dwudziestki" :wink: :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.02.2015 14:20

Siemka. Dziś smigamy w słoneczku :-) W słońcu na szczytach ponad 13 stopni a może i więcej :-) Rano w mieście widoczność 50m a na górze 50km :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.02.2015 14:35

Bocian napisał(a):Siemka. Dziś smigamy w słoneczku :-) W słońcu na szczytach ponad 13 stopni a może i więcej :-) Rano w mieście widoczność 50m a na górze 50km :D

Siema. Ale 50 km w górę było widać? :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.02.2015 14:59

W dół kolego, w dół :-) Dziś jest piękny dzień, nawet ciepły absolut pod Franciszka wchodzi jak złoto :-) Tylko to austriackie disco polo w knajpie to dramat. Ale potrafią się bawić zgredy jedne :-)
Obrazek
Tam w dole Leogang, widoczność 50m :)
Obrazek
Obrazek
Na razie, odpukać, bez start :) Raz tylko lamus drogę mi zajechał i ledwo co go minąłem bo bym go zabrał ze sobą :) A tak to tylko kijkiem dziurę w spodniach mi zrobił i w nodze trochę :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 12.02.2015 08:40

siema wszystkim :D

ja już z moich wojaży wróciłam, miałam okazję posiedzieć chwile w kabinie pilota, do tego uścisk dłoni kapitana :wink: szkoda, że już po wylądowaniu :wink:
śmiesznie tam, okienko takie małe, milion światełek, guziczków itd., ale fajnie było ;)

Bocian, ale piękna pogoda, zazdroszczę!

u nas śniegu w tym roku nie było w ogóle :roll:

i jak tam jemy dzisiaj pączki?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2015 12:06

Hej:)

pączków nie jemy... :smo: :) natomiast.......

ja ostatnimi czasy nagminnie słucham tego pana:

i robie ''czystki'' w lodówce i szafce.
A im więcej go słucham tym bardziej czuję się jak debil, że tylu rzeczy nie wiedziałam; o tylu nie miałam pojęcia; tyle jeszcze przede mną.. :(
Ciemna i durna ''masa'' ze mnie, ot co :twisted:
Nigdy nie miałam dużego zaufania do lekarzy a teraz to zaufanie spadło niemal do zera. :(

ps
ciekawa jestem Waszych odczuć :wink: Ja przesłuchałam zaledwie jego kilka odcinków.Biochemia nigdy mnie nie interesowała (wręcz budziła awersję) ale chyba zacznę się dokształcać :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2015 13:20

Wakacje za kilka miesięcy..Myślę, że warto posłuchać o witaminie D (to pod katem opalania).
Okazuje sie, że ja straszna krzywdę robiłam nie tylko sobie ale , co gorsza, swoim dzieciom:(
Jak i kiedy ze słońca korzystać bezpiecznie?!
Posłuchajcie bo warto!.
Ja, wierząc w mit bezpiecznego opalania, robiłam wszystko na opak:( (no bo przecież lekarze tak zalecają :roll: )
Może tylko ja taka głupia :? ...ale może jest ktoś, kto naiwnie wierzy w mit, i komuś ta wiedza sie przyda.

MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.02.2015 13:35

Kuuuuu...a, Lubelski.... chce order. Jeszcze raz... bo zwariuje.... :-)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.02.2015 15:10

MRK napisał(a):Kuuuuu...a, Lubelski.... chce order. Jeszcze raz... bo zwariuje.... :-)

A gdzie walczysz? :lol: :smo:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.02.2015 15:48

jara napisał(a):
MRK napisał(a):Kuuuuu...a, Lubelski.... chce order. Jeszcze raz... bo zwariuje.... :-)

Na froncie finansowym w "Cenach, poradach itd"... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2015 16:52

MRK napisał(a):
jara napisał(a):

Na froncie finansowym w "Cenach, poradach itd"... :mrgreen:

to wyluzuj :smo:
muszę zerknąć na Twoją ''bitwę'' :) ciekawe czy o order słusznie się dopominasz :wink: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.02.2015 17:46

Myślę, że do tego typu materiału to młot udarowy sie nadaje :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.02.2015 17:47

ita napisał(a):
Bocian, ale piękna pogoda, zazdroszczę!

Pierwsze dwa dni masakra :) Teraz jest pięknie, nawet za ciepło trochę :)
Dziś miałem bliskie spotkanie trzeciego stopnia :) Na przystanku skibusa :) Okazało sie, że ostatnie 3 dni jeździliśmy z polską ekipą, w tym z Ewą Zuber z forum :) Gdzieś mi tam świtało w głowie, że mogę znać te osoby :) Widzieliśmy się kiedyś w Borku :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone