.png)
ita napisał(a):siema wszystkim![]()
Miałam dzisiaj tak popieprzony dzień, że szkoda gadać. Popierdol. rodzina nieźle potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi, cały dzień spieprzony, cały w nerwach, sprawa nierozwiązana, będzie się syf ciągnąć, pewnie się skończy na policji.
Udało mi się o tym nie myśleć przez 45 min na basenie a gupia nie chciałam iść![]()
nie wiem czy sobie od babci tabletki na spanie nie pożyczębo mi chyba wqrw nie pozwoli zasnąć
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):siema wszystkim![]()
Miałam dzisiaj tak popieprzony dzień, że szkoda gadać. Popierdol. rodzina nieźle potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi, cały dzień spieprzony, cały w nerwach, sprawa nierozwiązana, będzie się syf ciągnąć, pewnie się skończy na policji.
Udało mi się o tym nie myśleć przez 45 min na basenie a gupia nie chciałam iść![]()
nie wiem czy sobie od babci tabletki na spanie nie pożyczębo mi chyba wqrw nie pozwoli zasnąć
O grubo było widzę...
ita napisał(a):siema wszystkim![]()

.png)
garbowski napisał(a):jara napisał(a):Ano, zdarza się.
..pewnie..nawet w najlepszej rodzinie , z fortepianem w pokoju..olać sprawę..ja mam za to kłopot..synową z sanatorium do szpitala przewieźli..i kiepsko toto wygląda...a mówiłem, tłumaczyłem..
![]()
.png)
garbowski napisał(a):..to tak jak "wątroba nie mięso, szwagier nie rodzina"..., ogólnie, mundrości teścia..
..chcesz to Ci wkleje krótką historię jak to garbowskiego do szpitala przyjmowali...
![]()
.png)
ita napisał(a):jak się kłóci rodzina to o kasę wiadomo nie?
tzn ja się kłócę o spokój mojej 93 letniej babci która miała 2 tygodnie temu udar
a moja kuzynka martwi się, że babcia jeszcze żyje bo ostrzy sobie ząbki na mieszkanie które po śmierci babci będzie jej. I za wszelką cenę chce babcie kisić w malutkim pokoiku, a duży pokój wynająć jakiemuś facetowi, ech sprawa dłuższa i skomplikowana