koniec świata, wszak kasa to nie wszystko
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):jak się kłóci rodzina to o kasę wiadomo nie?
tzn ja się kłócę o spokój mojej 93 letniej babci która miała 2 tygodnie temu udar
a moja kuzynka martwi się, że babcia jeszcze żyje bo ostrzy sobie ząbki na mieszkanie które po śmierci babci będzie jej. I za wszelką cenę chce babcie kisić w malutkim pokoiku, a duży pokój wynająć jakiemuś facetowi, ech sprawa dłuższa i skomplikowana
A może by kuzynce sprzedać liścia?
garbowski napisał(a):..jako że dojrzałem..spadam...
ita napisał(a):Bocian napisał(a):ita napisał(a):jak się kłóci rodzina to o kasę wiadomo nie?
tzn ja się kłócę o spokój mojej 93 letniej babci która miała 2 tygodnie temu udar
a moja kuzynka martwi się, że babcia jeszcze żyje bo ostrzy sobie ząbki na mieszkanie które po śmierci babci będzie jej. I za wszelką cenę chce babcie kisić w malutkim pokoiku, a duży pokój wynająć jakiemuś facetowi, ech sprawa dłuższa i skomplikowana
A może by kuzynce sprzedać liścia?
jak to mówią zabijesz gówno a pójdziesz siedzieć za człowieka![]()
ja tylko liczę, że ją ktoś w życiu potraktuje tak samo. Tzn jej syn już dawno ja olał![]()
tak samo jak jej facet, który był starszy od jej ojca, ale kasę swego czasu miał![]()
i był jej szefem, a ona się chwaliła, że ma super szefa bo jej buty kupuje![]()
no i teraz juz jej nikt butów nie kupuje, a w czyms chodzić trzeba nie?
.png)
ipaga napisał(a):babcia po udarze to raczej by spokoju potzrebowała a nie zeby jakis obcy facet pałętał się jej po mieszkaniu...
koniec świata, wszak kasa to nie wszystko