Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2015 21:32

ita napisał(a):
Blaugrana napisał(a):A ja w przyszłym tygodniu się zapisuję na zumbę.
Jak ostatni raz biegałam ( jakieś pół roku temu) to bardziej przypomniało dychawiczny marsz z elementami podbiegania, straszna żałość.

Za szybko biegłaś, na początek trzeba biec w tempie marszu. Rzadko kto zaczynając to potrafi, każdy ambitnie zaczyna i potem się spala. Ja już umiem biec wolno, tylko mnie to nie zadowala.

Biegałam z synem :) To znaczy on jako bodyguard :) Musiał się ciągle wracać :) Chyba za bardzo chciałam mu od razu dotrzymać kroku i skończyło się na tym, że co parę kroków maszerowałam ledwo zipiąc :)
Nie umiem biegać, nudzi mnie to, nie wydzielają się u mnie w czasie biegu endorfiny :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 21:36

Bocian napisał(a):
ita napisał(a):
Blaugrana napisał(a): Ja już umiem biec wolno, tylko mnie to nie zadowala.

Ja już umiem biec tylko wolno :)

no ja też umiem, ale potem jestem zła :roll: znaczy gupia jestem bo kiedyś marzyłam, żeby przebiec 5 km bez marszu a teraz focha mam na czas, po takiej przerwie, czas sie leczyć :wink:

wiecie, kryzys wieku średniego :mrgreen:

Kasia, o bieganiu to ja mogę gadać dużo :mrgreen: ale powiem w skrócie, źle zaczęłaś, koleżankę trzeba było zabrać i biec w takim tempie, żebyście mogły rozmawiać, czyli bardzo, bardzo wolno, w razie kryzysu maszerować minutę i dalej bardzo wolno biec :P jak się złapie bakcyla to naprawdę zaczyna to sprawiać przyjemność.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.01.2015 21:41

Na tlenówce trzeba jechać a nie na zawale :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2015 21:41

ita napisał(a):
Kasia, o bieganiu to ja mogę gadać dużo :mrgreen: ale powiem w skrócie, źle zaczęłaś, koleżankę trzeba było zabrać i biec w takim tempie, żebyście mogły rozmawiać, czyli bardzo, bardzo wolno, w razie kryzysu maszerować minutę i dalej bardzo wolno biec :P jak się złapie bakcyla to naprawdę zaczyna to sprawiać przyjemność.

Nie, to nie były moje początki :) biegam już od paru lat. Wcześniej z koleżankami po tartanie, na stadionie. I to one wtedy one wymiękały, bo dobrze mi szło :)
Niestety ostatnio, może przez chorobę, może już wiek nie pozwala, ale kompletnie mi nie szło :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 21:48

to czas teraz pofikać na zumbie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2015 21:59

ita napisał(a):to czas teraz pofikać na zumbie :D

Jak znajdę siły :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 22:03

Blaugrana napisał(a):

Nasz instruktor zawsze nas motywuje i mówi, nie mów: "dobrze by było", "tylko zrobię to" :D

przeciez zawsze możesz się zatrzymać, ja na pierwszych zajęciach grupowych po 15 minutach myślałam, że zejdę na zawał, teraz wiem, że czasem trzeba zrobić przerwę na łyka wody :wink:
podstawa nie iść objedzonym :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.01.2015 22:04

ita napisał(a):
Blaugrana napisał(a):

Nasz instruktor zawsze nas motywuje i mówi, nie mów: "dobrze by było", "tylko zrobię to" :D

przeciez zawsze możesz się zatrzymać, ja na pierwszych zajęciach grupowych po 15 minutach myślałam, że zejdę na zawał, teraz wiem, że czasem trzeba zrobić przerwę na łyka wody :wink:
podstawa nie iść objedzonym :wink:

To można sie zatrzymywać??? 8O
Kur.... to ja tyle lat sie męczę a tu takie kwiatki... :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 22:05

lepiej zrobić chwilkę przerwy niż wyjść z zajęć
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.01.2015 22:12

Nie honor sie zatrzymywać :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 22:16

Bocian napisał(a):Nie honor sie zatrzymywać :)

e tam, ja jestem w wieku średnim, instruktorki mają po dwadzieścia kilka lat i na bank coś biorą :lol: :lol:

wiadomo, że się staram, ale jak czuje, że mi niedobrze, tętno milion to schylam się po wodę :wink: kilka sekund i wracam. Powiem, nie jestem jedyna :oczko_usmiech:
trzeba słuchać swojego organizmu :mrgreen:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.01.2015 22:23

spadam, dobrej nocki :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.01.2015 22:25

Każdy coś tam łyka :) Jak widzę wyrzeźbionego kabana albo laskę z kratą na brzuchu i gadanie że to na serkach homogenizowanych ze szczypiorkiem to mnie śmiech ogarnia :) Widzę u siebie w robocie jakie puszki chłopaki mają :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.01.2015 22:42

No a to światełko w tunelu jakie ostatnio widziałem :) Droga do Kaśki :) 312m.
Obrazek
Spadywam :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 21.01.2015 07:44

Dobry :)

jak tam się spało? ;)
zimno jakoś, mokro, szkoda z domu wychodzić ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone