Spadam. Laku wszystkim.
Čujemo se.
jara napisał(a):Siema. Mróz (do -10) i śnieg (na polach) lepsze. Dzisiaj wolne. Pogrzeb bliskiego Kolegi
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Siema. Mróz (do -10) i śnieg (na polach) lepsze. Dzisiaj wolne. Pogrzeb bliskiego Kolegi
Ja byłem niedawno, kilka dni temu na pogrzebie. Całe to pitolenie księdza o bożym planie i że to w sumie powinniśmy się cieszyć, że trójka dzieci została bez mamy mnie kolejny raz nie przekonuje...
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Siema. Mróz (do -10) i śnieg (na polach) lepsze. Dzisiaj wolne. Pogrzeb bliskiego Kolegi
Ja byłem niedawno, kilka dni temu na pogrzebie. Całe to pitolenie księdza o bożym planie i że to w sumie powinniśmy się cieszyć, że trójka dzieci została bez mamy mnie kolejny raz nie przekonuje...
.png)
Bocian napisał(a): Całe to pitolenie księdza o bożym planie i że to w sumie powinniśmy się cieszyć, że trójka dzieci została bez mamy mnie kolejny raz nie przekonuje...
garbowski napisał(a):Bocian napisał(a): Całe to pitolenie księdza o bożym planie i że to w sumie powinniśmy się cieszyć, że trójka dzieci została bez mamy mnie kolejny raz nie przekonuje...
..ale to jedna z podstaw wiary...wiara w życie wieczne...niewielu jest księży którzy w tak trudnym dla bliskich czasie umie podejść do tego z taktem i wyczuciem... cóż..ponoć to teraz taki sam zawód jak piekarz czy fryzjer, jest dobry i taki sobie...z przykrością trzeba stwierdzić. I żeby nie było..jak najdalej mi jest do nich.
).