garbowski napisał(a):..no to muszę swoje znajomości zweryfikować..bo znam paru co to im się udało..![]()
![]()
A po co? Jeśli Tobie się udało to jesteś wśród swoich
garbowski napisał(a):..ano panie piękna pogoda, lekki mrozik i tyle z ranadzień dobry Towarzystwu
...a tak sobie rzuciłem okiem na wątek o Owsiaku, we wolnej chwili...dziwi mnie że tylu ludzi niezbyt potrafi sobie dać radę z jednym zagadnieniem..mianowicie z dyskusją..na siłę przekonywanie do swoich racji, raczej pewnymi argumentami nie popartymi, jakieś tam podpieranie się Faktami czy innymi artykułami z gazet które raczej mocnej renomy nie mają..jeden widział, reszta nie... Mam swoje zdanie odnośnie tej organizacji i akcji którą przeprowadza corocznie. Wiem też jedno..jak rodził sie nasz ostatni wnuczek na sali większość sprzętu miała naklejone serduszka..i tyle w temacie.
przymusu nie ma..jeden wierzy i da..drugi nie wierzy i nie musi...
.png)
Blaugrana napisał(a):Ja lubię dyskusję

garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ja lubię dyskusję
..nie napisałem że nie lubięale nie taką, klawiaturową. Lepiej siąść naprzeciwko siebie i podyskutować...
Bocian napisał(a):Kasiu, a teraz analizę wiersza walnijBo ja nie wiem o co kaman
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):To nie rzeczy materialne budują naszą wartość
..ale lepiej być bogatym i zdrowym niż biednym i chorym...![]()