Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
no jak to w Sylwestra je się golonkę i pączki, u Was nie?
zamiast golonki będzie sushi, trzeba tylko odebrać, odbiór mamy o 16.14 ! śmiałam się, że pod knajpą będą stali ludzie z zegarkami w ręku mówiąc "dobra, czas start teraz ja wchodzę"
ale pączki będziemy piekły z koleżanką w ramach rozrywki
za to zaraz po pracy jadę do lasu na kije, trzeba przygotować miejsce na te pączki
..pierwsze słyszę ..ale co dzielnica to inne obyczaje u nas kaczka z jabłkami upieczona, jakieś przystawki, ot tak, po domowemu ... jakoś do północy trzeba dotrwać a jutro obowiązkowo koncert z Wiednia obejrzeć.
kijem tego pączka, żeby w dupę nie wlazł właśnie wódki mi się nie chce starzeje się szampana też nie pijam nigdy o północy, usta mocze zgodnie z zasadę nigdy nie pij słabszego alkoholu po mocniejszym