Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):Bocian napisał(a):A co powiesz o policjancie który strzela sobie w głowę po wypadnięciu autem z drogi i ścięciu kilku drzewek? W Wigilie rano... Moim zdaniem wizyta u psychologa powinna być obowiązkowym elementem profilaktyki...
..a mógł być u psychologa np. we wrześniu..to są odruchy danej chwili..sytuacji i nic na to się nie poradzi. Mógł mieć gorszy dzień, kłopoty w domu..no masa przyczyn które złożyło się na to co zrobił. A ta laska w mundurze...miała po prostu pecha że ją nagrali..co nie znaczy że bronię czy pochwalam takie zachowanie...ale na drodze jest tylu debili i kretynów że głowa mała..kto jeździ ten wie. Ostatnio, wracając z W-wy miałem takiego przed sobą..na 3-go , pod górę, na podwójnej ciągłej..5 aut na raz ...a jadącego z naprzeciwka prawie do rowu nie zepchnął.
Pewnie konsekwencje dla niej będą bardziej bolesne niż te co dotychczas, czyli mandat i punkty plus zabrane prawko.
Gorszy dzień nie może powodować samobójstwa. Chłopak pracował w jednostce specjalnej.
Laska w mundurze rzeczywiście miała pecha a konsekwencje jej czynu teraz będą na pokaz. (myślę tak jak Andrzej) Co do pełnienia służby przez kobiety w Policji to jestem za. Aby na swoim miejscu. Jak sie nadaje do AT to niech tam pracuje choć na dziś nie przyjmują ale przeciwwskazań nie ma.
O ! Zmieniłeś
Było, że myślisz jak Kasia
Aaaa...no tak

.png)
.png)