Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2014 15:55

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Te nasze kochane maluchy :)
20140910_113355.jpeg

Jakiś czarniawy :mrgreen: Zięciu z Algierii? :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Po córce :)
Uprzedzam pytanie- mąż czyli jej ojciec - rodowity Polak :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.12.2014 16:30

Taki jakiś śniady czorny.

Może jednak zięć repatriant z Kazachstanu :roll:
Ostatnio edytowano 29.12.2014 16:32 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 29.12.2014 16:31

..to moje..wespół-wzespół :oczko_usmiech: znaczy sie komplet
Ostatnio edytowano 30.12.2014 06:14 przez garbowski, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 16:32

Prezenty od sąsiadów przyniesione, do zdjęcia :lol: :lol: :wink: :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.12.2014 16:34

To to widać, że lubelszczaki spod Krasnegostawu i Kurowa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2014 16:35

garbowski napisał(a):..to moje..wespół-wzespół :oczko_usmiech: znaczy sie komplet

Obrazek

Choinka lekko rachityczna ale wnuki udane :)
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 29.12.2014 16:38

Bocian napisał(a):
klopot napisał(a):
Bocian napisał(a):To pojebana baba 8O
http://kontakt24.tvn24.pl/polowanie-na- ... 53822.html

Całkiem zdrowa to ona nie jest, zwłaszcza na umyśle. Kto ją przyjmował?

Przyjmował jak przyjmował. Zidiocieć mogła już w czasie służby, są też i tacy. Mało to niedowartościowanych, ciągle pokrzywdzonych co to chcą pokazać kto tu rządzi?

Zidiocieć to ona jeszcze będzie miała czas. Jeżeli już pokrzywdzona to zdecydowanie powinna zmienić profesję, a jeżeli niedowartościowana to tak jak napisałem 'kto ją przyjmował"

Pozdrawiam z ośnieżonego Opola
Rafał
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 16:41

klopot napisał(a):Zidiocieć to ona jeszcze będzie miała czas. Jeżeli już pokrzywdzona to zdecydowanie powinna zmienić profesję, a jeżeli niedowartościowana to tak jak napisałem 'kto ją przyjmował"

Pozdrawiam z ośnieżonego Opola
Rafał

Jak ja przyjmowali to może myślała, że zrobi błyskawiczna karierę :) A tu doopa z tyłu i stała sie niedowartościowana :)
A co powiesz o policjancie który strzela sobie w głowę po wypadnięciu autem z drogi i ścięciu kilku drzewek? W Wigilie rano... Moim zdaniem wizyta u psychologa powinna być obowiązkowym elementem profilaktyki...
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 29.12.2014 16:43

Blaugrana napisał(a):Choinka lekko rachityczna ale wnuki udane :)

..ano musi być taka..dużo ludzi i piesior, który jak wita to ogonem pół bombek już kiedyś załatwił...teraz platyczane od dołu wieszamy. Prezenty... przecież Ci Sławek odesłałem ..te coś mi pożyczył... :roll: :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.12.2014 16:44

Przyjęta na ładny uśmiech i ułożona politycznie. Tak szczerze mówiąc to co robią kobiety w drogówce - porażka (podobnie i w wojsku). Byle łobuz z podwórka jej wpierdzieli, zabierze broń i radiowóz. Narobi taka tylko krzyku i nic po za tym. Tu trzeba chłopa z charakterem i jajami. Chociażby takiego naszego Bociana.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 16:45

garbowski napisał(a):Prezenty... przecież Ci Sławek odesłałem ..te coś mi pożyczył... :roll: :oczko_usmiech:

Musi Poczta za...jumała bo nie dojszły :lol:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 29.12.2014 17:02

Bocian napisał(a):A co powiesz o policjancie który strzela sobie w głowę po wypadnięciu autem z drogi i ścięciu kilku drzewek? W Wigilie rano... Moim zdaniem wizyta u psychologa powinna być obowiązkowym elementem profilaktyki...

..a mógł być u psychologa np. we wrześniu..to są odruchy danej chwili..sytuacji i nic na to się nie poradzi. Mógł mieć gorszy dzień, kłopoty w domu..no masa przyczyn które złożyło się na to co zrobił. A ta laska w mundurze...miała po prostu pecha że ją nagrali.. :roll: co nie znaczy że bronię czy pochwalam takie zachowanie...ale na drodze jest tylu debili i kretynów że głowa mała..kto jeździ ten wie. Ostatnio, wracając z W-wy miałem takiego przed sobą..na 3-go , pod górę, na podwójnej ciągłej..5 aut na raz ...a jadącego z naprzeciwka prawie do rowu nie zepchnął.
Pewnie konsekwencje dla niej będą bardziej bolesne niż te co dotychczas, czyli mandat i punkty plus zabrane prawko.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 18:08

garbowski napisał(a):
Bocian napisał(a):A co powiesz o policjancie który strzela sobie w głowę po wypadnięciu autem z drogi i ścięciu kilku drzewek? W Wigilie rano... Moim zdaniem wizyta u psychologa powinna być obowiązkowym elementem profilaktyki...

..a mógł być u psychologa np. we wrześniu..to są odruchy danej chwili..sytuacji i nic na to się nie poradzi. Mógł mieć gorszy dzień, kłopoty w domu..no masa przyczyn które złożyło się na to co zrobił. A ta laska w mundurze...miała po prostu pecha że ją nagrali.. :roll: co nie znaczy że bronię czy pochwalam takie zachowanie...ale na drodze jest tylu debili i kretynów że głowa mała..kto jeździ ten wie. Ostatnio, wracając z W-wy miałem takiego przed sobą..na 3-go , pod górę, na podwójnej ciągłej..5 aut na raz ...a jadącego z naprzeciwka prawie do rowu nie zepchnął.
Pewnie konsekwencje dla niej będą bardziej bolesne niż te co dotychczas, czyli mandat i punkty plus zabrane prawko.

Gorszy dzień nie może powodować samobójstwa. Chłopak pracował w jednostce specjalnej.
Laska w mundurze rzeczywiście miała pecha a konsekwencje jej czynu teraz będą na pokaz. (myślę tak jak Andrzej) Co do pełnienia służby przez kobiety w Policji to jestem za. Aby na swoim miejscu. Jak sie nadaje do AT to niech tam pracuje choć na dziś nie przyjmują ale przeciwwskazań nie ma.
Ostatnio edytowano 29.12.2014 18:37 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2014 18:36

Miała pecha, że ją nagrali :) :)
Powiem zwięźle i lapidarnie- ja p%$#@@...
Po prostu nie wierzę w świadectwo własnych oczu :)
Starsza kobieta zwyczajnie nie zmieściła się w czasie zielonego ( na tych światłach na przejściach dwuetapowych trzeba nieźle zapitalać by zdążyć ), nikomu nie opóźniła startu, każdy spokojnie stał ( każdy może ma babcię) a tu taki pech dla policjantki....Ktoś ją nagrał.
Ma szczęście, że tej babci krzywda się nie stała ( nie upadła na przykład).
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 18:40

Nie ma przejść dwuetapowych tylko są dwa oddzielne przejścia :) Jeśli było czerwone a nawet żółte, nie powinna wchodzić na pasy. A policjantka nie powinna ruszać do momentu opuszczenia jezdni przez pieszą.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone