napisał(a) Bocian » 31.12.2014 13:52
Z ostatniej chwili

Właśnie byłem na zakupach. K....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby mnie pojebało jak jeszcze raz w życiu do tesco pójdę. Ludzi w ...., kolejka w ...., dwie osoby przed kasą okazuje sie , że kart nie przyjmują bo awaria. Ludzie zaczynają za.......... do bankomatów. Dochodzę do kasy i mówię że nie mam gotówki niech gość zliczy i pójdę do bankomatu. 200 zeta. Ok za............. biegiem do bankomatu. Tam kolejka w ....... Stoję z 10 minut. Wkładam kartę i napis że bankomat kaput k...... Karta w środku. Czekam z 2 minuty aż odda. Za............ do następnego, tam kolejka w mega..... Zajmuje i lecę do kasy że kibel z bankomatami i że czekam. Zaczynają na mnie drzeć ryj że to moja wina, że kolejka do kasy sie nie posuwa. Pyskówka. Wracam do bankomatu, czekam swoje. Mam kasę. Idę do kasy a tam kasjer anulował moje zakupy bo ludzie pyski na niego darli. Wzywam kierowniczkę żeby wrócili mój rachunek. Za jakiś czas przychodzi i płace gotówką. Pakuje całe to teskowe gówno i jadę wózkiem na parking. Tam pakuję do bagażnika i co? K..... pęka torba i zakupy wy........ sie na asfalt

J..... tesko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!